29 Ιουν 2011

Προς κ.Αλέκο Αθανασιάδη

Κύριε Αθανασιάδη,


Η σημερινή σας αλλαγή στάσης ως προς το Μεσοπρόθεσμο, ουδόλως μας εκπλήττει ! Αναμενόμενο. Εξάλλου το είχαμε προβλέψει σε κάποιο άλλο σημερινό σχόλιο πριν την ψηφοφορία και όχι μόνο τη δική σας, αλλά και άλλων συναδέλφων σας που το έπαιζαν..
 «σκληροί» και αντάρτες του γλυκού νερού.

(Διάβασε http://olympia.gr/2011/06/29/%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b9%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b1/#comment-246446 .

Απλά θέλατε τα παρακάλια σας που λέει και ο λαός. Η δε σύντομη και δραματική ομιλία σας πριν να εκστομίσετε σιγανά το ΝΑΙ, δεν μας έπεισε ότι πεισθήκατε και τελικά αποφασίσατε να υπερψηφίσετε το επίμαχο μεσοπρόθεσμο που αλυσοδένει τη Χώρα μας και βγάζει στη κυριολεξία στο σφυρί τη δημόσια περιουσία που δεν ανήκει στο κόμμα σας, αλλά στον ελληνικό λαό. Άλλωστε γιατί πεισθήκατε και υπερψηφίσατε ; Διότι σας διαβεβαίωσαν ότι θα πωληθεί το 2014 αντί του 2012; Και εσείς τους πιστέψατε και ποια η διαφορά; Δεν θα είστε εσεις στη κυβέρνηση μήπως και τότε θα μπορείτε να βγαίνετε στους δρόμους, όπως έκανε ο αρχηγός σας προεκλογικά; Και γιατί το ενδιαφέρον μόνο για την ΔΕΗ , ε, και λίγο ΕΥΑΘ; 'Ολα τα άλλα που θα ξεπουληθούν δεν σας ενδιαφέρουν;

Διερωτώμαι όμως αν ο πόνος σας για τη ΔΕΗ προέρχεται από πραγματικό ενδιαφέρον για την επιχείρηση ή από καθαρά προσωπικό; Διότι από ότι γνωρίζω κάποια πάρε–δώσε έχετε με την επιχείρηση!

Νίκος Χριστοδουλόπουλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη