24 Ιουν 2011

Λέγεται Παπανδρέου και κάνει καλή δουλειά !

Η επιτυχία της στήλης συνεχίζεται. Μετά την αποκάλυψη του σχεδίου νόμου για τον αθλητισμό (ανάρτηση 28 Φεβρουαρίου - Ουκρανίδες χορεύτριες) νέες αποκαλύψεις με διαλόγους κορυφαίων υπουργών και ανταλλαγές επιστολών σχετικά με τα στημένα. Απολαύστε τα:


Επιστολή κ. Γερουλάνου Υπ. Πολιτισμού

κ. Πρωθυπουργέ,

Είναι μοναδική ευκαιρία η χώρα μας να εκμεταλλευτεί τις παρούσες αποκαλύψεις. Η δίκη όταν γίνει λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων, κάποιες πληροφορίες τους ανεβάζουν σε χίλια άτομα, πρέπει να γίνει όχι σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου, αλλά σε Ολυμπιακή εγκατάσταση π.χ. μπάντμιντον. Έτσι και το στόμα της αντιπολίτευσης ότι δεν χρησιμοποιούμε τα ολυμπιακά έργα θα κλείσουμε αλλά και θα εκμεταλλευτούμε τη δημοσιότητα. Επίσης προτείνω να πουλήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της δίκης έτσι ώστε να καλύψουμε μεγάλο μέρος από το δημόσιο χρέος. Πολλά κανάλια θα θέλουν τους σπαρταριστούς διαλόγους. Προτείνω την έκδοσή τους από τον Σχολικό Οργανισμό βιβλίων και την πώλησή τους. Ειδική έκδοση δερματόδετη με χρυσοποίκιλτα γράμματα ήδη ζητούνται από συλλεκτικούς κύκλους της Ελλάδος και του εξωτερικού. Εκτιμάται ότι στα ταμεία του κράτους θα εισρεύσουν πιο πολλά λεφτά απ' όσα έβγαλε το DVD της Τζούλιας και το Ι και με τους μαύρους. Αναμένω με ενδιαφέρον την απάντησή σας.

ΥΓ: Μεγάλο φάρδος να βγεί τώρα στη φόρα και να ξεχαστεί το μεσοπρόθεσμο ε;

Διάλογος κορυφαίων υπουργών.

-Έλα ρε κοκαλιάρη

-Έλα

-Γκαντεμιά. Χάθηκε να μας δώσουν και σε μας κανα σιγουράκι για να μειώσουμε λίγο το έλλειμμα Αίμα θα μας πάει η Μέρκελ

-Εμένα μου λες; Έχει και τα νεύρα της

-Μάλλον απ' την εμμηνόπαυση είναι

-Δεν της κάθισε και ο Στρος Καν

-γιατί εσύ θα της καθώσουν; Ο Χίτλερ κομματάκι πιο όμορφος είναι.

-Ρε ο άλλος πήγε να στήσει και τη σέντρα ρε θα τρελαθούμε

-Καλά αν περιμέναμε απ' αυτόν σωθήκαμε. Σιγουράκι τρελό ήταν και το έχασε

-Πάλι καλά που έσκασε τώρα η βόμβα και χαλάρωσαν λίγο οι αγανακτισμένοι

-Ναι πέρασα χθες ανάμεσά τους και άκουγαν ΕΡΑ ΣΠΟΡ και άλλα και ούτε που με πρόσεξαν.

-Ναι να πούμε του Θείου να περάσει τώρα ό,τι μπορεί, γιατί μετά θα το ξεχάσουν και αυτό και πρέπει να εφεύρουμε τίποτα θερμά επεισόδια και δεν είμαστε για τέτοια καλοκαιριάτικα.

-Ευτυχώς πλησιάζουν και οι διακοπές, όσοι πάνε τέλος πάντων και θα χαλαρώσουν λίγο

-Ναι έχεις δίκιο. Το Σεπτέμβρη στην έκθεση βλέπω να καίγεται το πελεκούδι. Εκεί μακάρι να μην πάμε, γιατί θα κλαίνε πίσω μας χήρες και ορφανά...

Ακολουθεί άλλος διάλογος

-Ρε συ Άρχοντα

-Έλα

-Που την είχαμε κρυμμένη αυτή την Παπανδρέου. Είναι τίποτα συγγενής του ηγήτορα;

Όχι, αλλιώς θα είχε μείνει μια απλή εισαγγελέας πρωτοδικών; Θα τον είχε φάει τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

-Τώρα που είπες πάγου, με πονάει το πόδι μου λες να το στραμπούλιξα; Να βάλω λίγο πάγο;

-Τι να σου πώ. Ρώτα τον Ανδρέα που είναι και του αντικειμένου Αλλά ειρωνεία έτσι; Δυο γυναίκες ξεσκέπασαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο άθλημα των ανδρών. Είναι αυτό που λένε κάποιοι κινούνται και κάποιοι κοιμούνται

-Γρρρρρρββββββζζζζ ρον ρον

-Ξύπνα ρε κάμερες!

Επίσης, ήδη κυκλοφορούν τα πρώτα ανέκδοτα στο διαδύκτιο με πιο καλό την επισήμανση οτι κάποιο άτομο με το όνομα Παπανδρέου κάνει επιτέλους δουλειά στον τόπο.

Προσωπική μου εκτίμηση ότι έκανε δουλειά επειδή δεν ξέρει από ποδόσφαιρο και είναι γυναίκα. Οποιοσδήποτε άνδρας θα σκεφτόταν τι συνέπειες θα έχει ενδεχόμενη καταδίκη και υποβιβασμός π.χ. του Ολυμπιακού και θα φοβόταν. Αντίθετα για μια γυναίκα μεγαλύτερη σημασία θα είχε χρεοκοπία των Hondos.

Αυτά προς το παρόν. Υπενθυμίζω ότι τα παραπάνω αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχουν με πρόσωπα ή καταστάσεις όσο και αν σας φαίνεται ότι μοιάζουν. Ευχή να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, όσο σκληρό και αν είναι αυτό, όσο λίπος και κρέας και αν έχει ταΐσει γύρω - γύρω. Εδώ είμαστε. Αν και τώρα δε γίνει, αν και τώρα δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι πρωτεργάτες, αν και τώρα δεν υποβιβαστούν οι υπαίτιες ομάδες, δε δημευτεί καμιά περιουσία και απλά πέσει κανα προστιματάκι κανα 10χίλιαρο και καμία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, τότε μόνο τα λαμόγια και οι μα...κες θα ασχολούνται με το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.

http://sundaysportstories.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη