20 Ιουν 2011

Φύγετε από τις πλατείες, ήρθε ο Βενιζέλος!


Αυτό δεν περιμέναμε όλοι μας; Γι΄ αυτό δεν είχαμε βγει στις πλατείες και είχαμε ξενυχτίσει τόσες μέρες; Ο όραμά μας ήταν να δούμε υπουργό οικονομικών τον κ. Βενιζέλο.
Ή μήπως δεν ήταν;
Δεν είμαστε τελικά ευχαριστημένοι με τίποτα εμείς οι Έλληνες. Ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με άλλους που.....
ξέραμε μέχρι τώρα. Ο άνθρωπος τα λέει απλά και κατανοητά και είναι ντροπή μας να μην το καταλαβαίνουμε. Από το Λουξεμβούργο όπου έχει πάει για το Eurogroup, έδωσε τον τόνο της εθνικής ανάτασης και πρέπει όλοι μαζί να συμμεριστούμε τον ενθουσιασμό του και να εκτελέσουμε πάραυτα τις εντολές του.

Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ώρα, μας είπε ο νέος μας υπουργός και μέλλον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Θα πρέπει να ψηφίσουμε μέχρι το τέλος του μήνα το Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προκειμένου να μας δώσουν την πέμπτη δόση. Αυτά είπε απλά και κατανοητά. Τι θα πει δεν καταλάβατε;; Βέβαια κάποιοι πάνε και θυμούνται μια παλιά συνέντευξη του κ. Βενιζέλου που είχε δώσει πολύ παλιά, την περασμένη Κυριακή και είχε πει ότι το Μεσοπρόθεσμο θα πρέπει να ψηφιστεί με 180 βουλευτές. Ναι αλλά τώρα αυτό δεν ισχύει. Ο κ. Βενιζέλος έγινε ο ισχυρότερος παράγων στο ΠΑΣΟΚ. Τέτοια θα θυμόμαστε τώρα; 

Είπε ακόμα ότι θα πρέπει να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας ως Έλληνες, γιατί τώρα οι ξένοι δεν μας έχουν σε υπόληψη και θα πρέπει προφανώς να ξεφτιλιστούμε και να υποδουλωθούμε τελείως για να είμαστε αξιόπιστοι.

Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά είπε ακόμα πως: «Σε αντίθεση με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία που εμφανίζονται με υψηλό βαθμό εσωτερικής πολιτικής συναίνεσης, για την Ελλάδα η εθνική ενότητα τίθεται ως προϋπόθεση από τους εταίρους μας, ενώ έπρεπε να είναι αποτέλεσμα του ενστίκτου αυτοσυντήρησης του Έθνους μας». Δηλαδή τι μας λέει ο κ. Βενιζέλος; Ότι δεν έχουμε  Εθνική Ενότητα και τέτοια θα αποκτήσουμε, μόνο αν όλοι μαζί ψηφίσουμε το Μεσοπρόθεσμο.

Εμείς όμως λέμε πως Εθνική Ενότητα κ. Βενιζέλο έχει ο ελληνικός λαός. Αυτό δεν τίθεται σε αμφιβολία. Εκείνο που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει και θα πρέπει όλοι μαζί να το καταφέρουμε, είναι να αντιληφθούμε τη θεατρική παράσταση που μας παρουσιάζετε όλοι σας ως δήθεν Δημοκρατία και να βγει όλος ο λαός στις πλατείες, μέχρι να εξαφανιστείτε όλοι οι υπεύθυνοι για την κατάντια μας.

Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε εμείς με τους ευρωπαίους εταίρους μας.
Αν θέλουν κι αυτοί.!! Γιατί αν δεν θέλουν, ιδού η χρεοκοπία.
Αλλά να πάψουν πλέον να εκβιάζουν έναν ολόκληρο λαό.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη