21 Ιουν 2011

Τα κομματικά λαμόγια του συνδικαλισμού της ΔΕΗ έχουν έναν μόνο σκοπό!

Να βοηθήσουν στο ξεπούλημα και αυτού του Δημόσιου Οργανισμού. Μην απατάσθε! Οι συνδικαλιστές συνεχίζουν να χαίρουν της στήριξης των κομμάτων διότι..
 κάθε τους ενέργεια εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτικών κι όχι του λαού.


Με τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος οι δήθεν συνδικαλιστές επιδιώκουν να ΕΞΟΡΓΙΣΟΥΝ τον λαό με την εταιρία ώστε να απαιτήσουν οι ίδιοι οι φορολογούμενοι να αλλάξει χέρια άμεσα.

Αυτό πετυχαίνουν μόνο. Να εξοργίσουν για πολλοστή φορά τον κοσμάκη απέναντι στους ΔΕΗτζήδες που τα παίρνουν «χοντρά» κι απέναντι στην ΔΕΗ που δεν σέβεται την αγωνία των μικροεπιχειρηματιών που εξαρτώνται από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Έτσι ετοιμάζουν το έδαφος για τις ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ δημπσίων υπαλλήλων στις ΔΕΚΟ και το ξεπούλημα κάθε κερδοφόρου Δημόσιου Οργανισμού.

Από το ξεπούλημα κάποιοι θα φύγουν σπίτια τους με χοντρές αρπαχτές, κάποιοι θα μπουν σε ψηφοδέλτια … και οι πολίτες για χιλιοστή φορά θα πληρώσουν τα έξοδα εξυπηρέτησης των τρωκτικών του συστήματος.

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν , να ξεφορτωθούν τους πουλημένους συνδικαλιστές και να επικεντρώσουν τις δράσεις τους ενάντια στο σύστημα των τρωκτικών κι όχι ενάντια στους πολίτες που συνεισφέρουν τόσες δεκαετίες στο χτίσιμο αυτού του Δημόσιου Οργανισμού.

Να πληρώσουν έστω μία φορά τα λαμόγια και οι προδότες κι όχι ο λαός.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη