4 Ιουν 2011

Χαμός στην Κοζάνη, ΠΑΣΟΚ vs ΠΑΣΟΚ

Άναυδη η τοπική κοινωνία της Κοζάνης παρακολουθεί εδώ και πολύ καιρό όσα συμβαίνουν στην κομματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Τα αλληλομαχαιρώματα και το ξεκαθάρισμα λογαριασμών γίνεται πια μέσω «ενημερωτικού» site.


Στόχος οι τρεις τοπικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους οι σύντροφοι "πυροβολούν" σε..
 καθημερινή βάση για οποιοδήποτε θέμα.

Ποιοι πυροβολούν; «Ιστορικά» στελέχη της τοπικής κομματικής οργάνωσης, που σιτίζονται εδώ και χρόνια απ΄ το παχνί του δημοσίου με παχυλούς μισθούς, τους οποίους εξασφάλισαν και χάρη σε κάποιους απ΄ τους βουλευτές, που πέρασαν κατά καιρούς από όλα τα πολιτικά γραφεία και σημαντικές θέσεις του δημοσίου…

Άλλοι το κάνουν με ανώνυμα σχόλια αλλά ευθείες βολές και άλλοι με το όνομα τους. Το ωραίο είναι πως στα σχόλια ή στις ειδήσεις που παρουσιάζουν γνωρίζουν πληροφορίες που δύσκολα θα ήξερε ο κάθε δημοσιογράφος, αλλά αυτοί τις ξέρουν γιατί συμμετέχουν οι ίδιοι σε υπηρεσίες και έχουν πρόσβαση σε έγγραφα και ξέρουν τι λέγεται και στις κλειστές ή μυστικές συσκέψεις.

Όλα αυτά εμφανίζονται μέσω συγκεκριμένου «ενημερωτικού» site, το οποίο για να ξεκαρφώνεται κάπου, κάπου επιτίθεται και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων, για να φαίνεται τάχα και αντικειμενικό.

Το ωραίο είναι πως οι βουλευτές, φοβούνται τόσο πολύ το πολιτικό κόστος και μη στεναχωρήσουν τα «στελέχη» κι ας ξέρουν ποιος κρύβεται πίσω από κάθε ανώνυμο σχόλιο και δεν κάνουν τίποτα… Κότες…

Φυσικά ο πολύς κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται και ποιος γράφει τι και γιατί το γράφει, αλλά απορεί με το πού το παν αυτά τα παληκάρια και τι θέλουν να πετύχουν.

Φυσικά το site ακολουθεί και άλλη τακτική. Δεν πυροβολεί σχεδόν ποτέ όσους προωθεί (π.χ. αυτόν που προετοιμάζουν για επόμενο βουλευτή που θυμίζει τον γνωστό κ. τίποτα του Πάγκαλου) λες και ο κόσμος είχε μια σκασίλα αν έρθει να τον σώσει ο τάδε ή ο δείνα, ενώ έχει τόσα προβλήματα για τα οποία φταίει το βαθύ και βολεμένο ΠΑΣΟΚ.

Υπάρχουν όμως και πολλοί που αναρωτιούνται για το πώς στήθηκε όλη η ιστορία και αν από πίσω υπάρχει και οικονομικό όφελος και γι΄ αυτό πηγή απ΄ την Αθήνα διέρρευσε πρόσφατα στην πόλη τη φήμη ότι το θέμα το ψάχνει και το ΣΔΟΕ.

Αυτά συμβαίνουν στην Κοζάνη με το ποσοστό ανεργίας να είναι κάπου 30% και εμείς οι απ΄ έξω να παρακολουθούμε τους «όλοι μαζί τα φάγαμε» που τα αρπάζουν κάθε μήνα απ΄ το δημόσιο να βγάζουν τα μάτια τους μεταξύ τους και να μας θεωρούν εμάς χαχόλους…

Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη