1 Ιουλ 2011

"Ο Γιώργος δεν είναι ΠΑΣΟΚ"

Ποιός το είπε;
Βαριές κουβέντες κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ ξεστόμισε από το βήμα της Βουλής ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που λίγο έλειψε να αναλάβει την προεδρία του. Ο...
Άκης Τσοχατζόπουλος, ο άλλοτε κολλητός του Ανδρέα Παπανδρέου, μίλησε για "κατασκευασμένα κουρελόχαρτα κάθαρσης" και για ένα ΠΑΣΟΚ που είναι "πολιτικά παραμορφωμένο, κοινωνικά απομονωμένο, δημοκρατικά και οργανωτικά αποστεωμένο". Η φράση που είπε: "αυτό δεν είναι το ΠΑΣΟΚ, αυτό δεν είναι το κόμμα μου" λέει πολλά και, ανεξάρτητα του τι συνέβη στην υπόθεση των υποβρυχίων, συμφωνούν μαζί του πολλοί ψηφοφόροι του κατά τα άλλα σοσιαλιστικού κόμματος που προεκλογικά άκουγαν "λεφτά υπάρχουν" αλλά ο ΓΑΠ εννοούσε τα δικά μας λεφτά.
 
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε και άλλα ενδιαφέροντα κατά του ΠΑΣΟΚ και του σημερινού του αρχηγού. Για παράδειγμα: 
 
-"Σήμερα το ΠΑΣΟΚ κατέληξε σε αυτό που λέει ο λαός «κακό χωριό τα λίγα σπίτια» και σε «ενός ανδρός αρχή». Για αυτό, αυτοί που διαχειρίζονται σήμερα τις τύχες του νομίζουν ότι θα εκτονώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση, προσφέροντας την ζητούμενη κάθαρση στη βολική για αυτούς «συσκευασία» της δικής μου ενοχοποίησης".
 
-"Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να καταστεί συνώνυμο του μαρτυρίου του ελληνικού λαού".

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη