16 Αυγ 2011

Νέα πρόκληση Βούλγαρων δημοσιογράφων από τη FYROM στη Φλώρινα !

o Goran Momirovski
Εδώ και χρόνια, οι Βουλγαρικής καταγωγής δημοσιογράφοι Milena Gjorgievska και Goran Momirovski, που ζουν στη FYROM, δημιουργούν επεισόδια. Έρχονται με κάμερες από τη FYROM στη Μακεδονία και προσπαθούν να δημιουργήσουν "ζήτημα" εκ του μη όντως και..
 να το καταγράψουν στη συνέχεια.

Όλα αυτά, σε μια χώρα, που φιλοξενεί αυτές τις μέρες, στα παράλια της Μακεδονίας, αλλά και της Θεσσαλίας και νησιών, δεκάδες χιλιάδες Σκοπιανούς, χωρίς να τους δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Παρά το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί στη Χαλκιδική, τσιρίζουν όλη μέρα διατρανώνοντας την "μακεδονική" τους ταυτότητα με κάθε τρόπο, κανείς δεν τους ενόχλησε.

Κάποιοι "αλυτρωτικοί" όμως, που δεν αποδέχονται τη φύση τους, τη Βουλγαρική τους καταγωγή δηλαδή (το 60% των κατοίκων της FYROM είναι Βουλγαρικής καταγωγής και το 30% Αλβανικής), επιμένουν στις προκλήσεις !

Δεν εννοούν να καταλάβουν, ότι δεν υπάρχει "μακεδονικό έθνος", δεν υπάρχει "μακεδονική γλώσσα", δεν υπάρχει κράτος με το όνομα "Μακεδονία". Παρόλα αυτά, επιμένουν να θέλουν να επιβάλλουν δια της βίας στην Ελλάδα, να αποδεχθεί τους Βούλγαρους και τους Αλβανούς της FYROM, ως "Μακεδόνες" και να σβήσει αυτή τη λέξη από το δικό της λεξιλόγιο και τη δική της ιστορία !

Έτσι, χθες, σύμφωνα με Βουλγαρόφωνα μέσα της FYROM, 15 Βούλγαροι από τη FYROM, πήγαν στο ληξιαρχείο της Φλώρινας και ζήτησαν ληξιαρχικές πράξεις γέννησης (που δεν υπάρχουν, αφού δεν υπάρχουν στο ληξιαρχείο τα ονόματά τους- με τη δική τους θέληση έγινε αυτό!). Φυσικά πήγαν με τη συνοδεία του προκλητικού Goran Momirovski και της έξαλλης Milena Gjorgievska, που "ξύνονται στη γκλίτσα του τσομπάνη" εδώ και πολλά χρόνια.

H Gjorgievska, περιγράφει:
"Myself and colleague Momirovski accompanied around 15 Macedonians from Skopje all hailing from Aegean Macedonia who for years can't obtain their birth certificate from local authorities."
Για μια ακόμη φορά, οι Βουλγαρικής καταγωγής "ψευτομακεδόνες", αρνούνται να αναγνωρίσουν τη Μακεδονία (μία είναι η Μακεδονία, η Ελληνική) και την αποκαλούν "Αιγαιακή"!

Όπως πάντα, εκνεύρισαν με την επίδειξη της κάμερας και τη συνεχή τους προσπάθεια να βιντεοσκοπήσουν τους υπαλλήλους του ληξιαρχείου, η υπάλληλος φώναξε την αστυνομία, η οποία τους άφησε -όπως πάντα- ελεύθερους και μετά κλαψούρισαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων και προσπαθούν να δυσφημίσουν την Ελλάδα, της οποίας η ανοχή σε τέτοιες προκλήσεις κατήντησε γελοία !

Οι αλήτες αυτοί, της άλλης πλευράς, εμποδίζουν με τον φανατισμό και το μισελληνισμό τους, την εξεύρεση λύσης με τη γειτονική χώρα και καιρός είναι η Ελλάδα, να τους φερθεί σαν οργανωμένο σοβαρό κράτος. Αντί να έχουν αυτά τα τομάρια ενοχές, που πλαστογραφούν, βιάζουν και λεηλατούν την ελληνική ιστορία, έχουμε εμείς ως κράτος;

Δείτε την είδηση στο Βουλγαρόφωνο ΜΙΝΑ εδώ: http://macedoniaonline.eu/content/view/18886/45/
ΚΑΙ
μια παλιότερη σύλληψη των προκλητικών δημοσιογράφων, εδώ:
είναι από την παλιά ιστορία, με την άσκηση στο πεδίο βολής Λόφων Φλώρινας, τότε που ο Γκρούεσκι απαίτησε (και το κέρδισε!), να μη γίνονται ασκήσεις του ελληνικού στρατού στους Λόφους !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη