31 Αυγ 2011

"To μοναδικό επίτευγμα Καμίνη, μέχρι τώρα.."

Με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, σχετικά με την επαναλειτουργία του δημοτικού καφενείου στην πλατεία Κλαυθμώνος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ο δήμαρχος , κ. Γιώργος Καμίνης επέστρεψε από τις διακοπές του… Στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, έκανε την απίστευτη δήλωση, ότι: «Η Αθήνα καταρρέει και είναι χειρότερη απ’ ότι πριν από ένα χρόνο».

Πιστός στο περιεχόμενο της παραπάνω φράσης του, ανακοίνωσε σήμερα, πανηγυρίζοντας, την επαναλειτουργία του δημοτικού καφενείου, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Για άλλη μία φορά, όμως, ο κ. Καμίνης δεν είχε το απαιτούμενο πολιτικό θάρρος να ομολογήσει, ότι το δημοτικό καφενείο δημιουργήθηκε και λειτούργησε από τον Ιούνιο του 2010 ως και τον Δεκέμβριο του 2010, όταν και υπέστη βανδαλισμούς από τους «γνωστούς αγνώστους».

Χρειάστηκαν οκτώ ολόκληροι μήνες, για να ανακοινώσει την μελλοντική επαναλειτουργία του. Κάτι, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό του «επίτευγμα», κατά τη διάρκεια της θητείας του ως τώρα στον δήμο…»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη