9 Σεπ 2011

Στο λιμάνι, αντί για το Βελλίδειο η συνέντευξη τύπου του Γ.Παπανδρέου

η αποθήκη Γ' του Λιμανιού Θεσσαλονίκης
Δεν την δίνετε καλύτερα στον Πύργο Ελέγχου του αεροδρομίου Μακεδονία κ.Πρωθυπουργέ;
Ή σε κανένα καραβάκι;
Εκεί, δεν θα σας φτάνει κανείς !
Στην... ασφάλεια του ΟΛΘ κατέφυγε ο Πρωθυπουργός για την συνέντευξη Τύπου, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό Βελλίδειο για το φόβο των Ιουδαίων – βλέπε διαδηλωτών και...
 αγανακτισμένων.


Ο χώρος που βρίσκεται ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης είναι στην αρχή της παραλιακής λεωφόρου Νίκης, στην είσοδο της πόλης και προσφέρεται για ασφάλεια του Πρωθυπουργού και των υπουργών του αφού είναι απομονωμένος με ψηλούς τοίχους και κιγκλιδώματα. Εκεί στην Αποθήκη Γ' είχε συνεδριάσει και το πρώτο υπουργικό συμβούλιο του Γιώργου Παπανδρέου τον Οκτώβριο του 2009.

Εξάλλου τα όσα έλεγαν κυβερνητικές πηγές προ δύο εβδομάδων ότι στη ΔΕΘ θα ανέβουν μόνο οι σχετικοί με τα οικονομικά υπουργοί, αποδείχθηκαν πομφόλυγες. Με εντολή του Πρωθυπουργού θα παραβρεθούν ΟΛΟΙ οι υπουργοί τελικά, όχι όμως (έτσι λέγεται τουλάχιστον) και οι παρατρεχάμενοι, κομματικά στελέχη κλπ. Σήμερα στις 14.00 ο Πρωθυπουργός, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη (Δημαρχείο) και στις 15.00 θα συναντήσει επίσης στο Δημαρχείο τους εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων.

Η καθιερωμένη ομιλία του θα γίνει το Σάββατο στις 20.00 στο Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» (που αναμένεται να είναι περικυκλωμένο από 4.500 αστυνομικούς, μεταλλικούς τοίχους και πυροσβεστικά οχήματα. Και την Κυριακή στις 13.00 θα δώσει την συνέντευξη Τύπου στην Αποθήκη Γ' του ΟΛΘ.
iefimerida
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη