20 Σεπ 2011

Κώστας Αλβανός (Πανιωνίου): «Δεν έκαναν τίποτα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ»

Ο υπεύθυνος αγώνων του Πανιωνίου και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ, Κώστας Αλβανός μίλησε στην τηλεοπτική «Αρένα» του Europe1 και μεταξύ άλλων τόνισε:



«Ήταν άψογοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και φτάσαμε στο ημίχρονο όταν και μάθαμε για την επίθεση των ΜΑΤ. Δεν έκαναν τίποτα, δεν προκάλεσαν, αλλά έμαθα μετά ότι οι Αστυνομικοί είχαν εντολή να επιτεθούν εάν έβγαιναν οι φιλοξενούμενοι από το γήπεδο. Ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήθελαν να κατευθυνθούν προς τις τουαλέτες και φυσιολογικά κινήθηκαν προς τα εκεί. Δεν ξέρω γιατί αντέδρασαν τόσο άσχημα οι Αστυνομικοί».

Κι ακόμη: «Οι δικοί μας οπαδοί άνοιξαν την πόρτα της θύρας 7 για να μπουν εκεί οι εκδρομείς του ΠΑΟΚ και παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα. Μοιράσαμε νερά για να δροσιστούν και οι Αστυνομικοί μου έλεγαν ότι κακώς δίνω μπουκάλια, απαγορεύεται. Τότε αναρωτήθηκα: Οι άνθρωποι κλαίνε, επιζητούν λίγη δροσιά, τι να κάνουμε; Να τους σερβίρουμε σε πλαστικό ποτήρι, στο… δίσκο;»

Τελειώνοντας, τόνισε: «Όταν έρχονται οπαδοί του Ολυμπιακού, του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, δεν γίνεται επίθεση από τα ΜΑΤ τη στιγμή που κινούνται προς τις τουαλέτες του γηπέδου. Αυτό συνέβη μόνο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και δεν γνωρίζω γιατί τόσο μίσος. Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους ΠΑΟΚτσήδες και αυτό φάνηκε στην κερκίδα με τους οπαδούς μας».

Στην ίδια εκπομπή ήταν προσκεκλημένος και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σάκης Τονουσίδης, ο οποίος τόνισε: «Υπήρχαν αστυνομικοί που έβριζαν τους οπαδούς μας χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο, αλλά και η συμπεριφορά τους, απαράδεκτη. δεν δημιούργησαν το παραμικρό οι φίλαθλοί μας, πλήρωσαν όλοι εισιτήριο και απορούσαμε με την ενέργεια της επίθεσης στην ανάπαυλα των ημιχρόνων. Μετά τη λήξη, μπήκε μπροστά ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης, φτιάξαμε κλοιό γύρω από τους φιλάθλους μας και ζητήσαμε από τα ΜΑΤ να βρίσκονται 50 μέτρα πιο πίσω. Έτσι φτάσαμε στα πούλμαν χωρίς να συμβεί κάτι και αποχώρησαν ήρεμα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη