20 Σεπ 2011

Ποδοσφαιριστής Ηρακλή: "Κάνουμε υπομονή, αλλά έχουμε και οικογένειες"

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Πέτρος Κανακούδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αρένα» του τηλεοπτικού σταθμού EUROPE 1 και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Όλοι έχουμε την αγωνία μας και πιστεύουμε στη δικαίωση του Ηρακλή στα δικαστήρια, αλλά είμαστε κι εμείς άνθρωποι, έχουμε οικογένειες και θέλουμε να ξέρουμε ποιο είναι το μέλλον μας. Όλοι θέλουμε να παίξουμε στη Superleague και θα ήταν το δίκαιο και σωστό, αλλά το οικονομικό θέμα μας απασχολεί έντονα. Ο κ. Παντελή είχε πει ότι θα μας πλήρωνε την περασμένη Παρασκευή, μετέφερε τις πληρωμές για Δευτέρα και τώρα μετά από 48 ώρες. Εμείς προπονούμαστε, δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε υπογράψει ιδιωτικά συμφωνητικά και δεν ξέρουμε εάν θα πάρουμε τα λεφτά μας, ούτε καν εάν θα υπογράψουμε συμβόλαια. Δικαιολογημένα λοιπόν, κάνουμε αποχή και θα επανέλθουμε πιστεύουμε όλοι μας, στις προπονήσεις για Superleague».

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος της ΠΑ.Λ.Η. κ. Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους, που τόνισε: «Ο λαός του Ηρακλή είναι στο πλευρό της ομάδας και μπροστάρης στις εκδηλώσεις για διεκδίκηση του δικαίου. Δεν πρόκειται να αφήσουμε έτσι όσα γίνονται σε βάρος της ομάδας μας, αλλά και να ανεχθούμε να μας ρίχνουν με αυτό τον τρόπο. Το δίκαιο το έχουν και οι παίκτες για τις πληρωμές, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η παραμονή του Ηρακλή στη Superleague. Εμείς, θα είμαστε εκεί, ακόμη και στην Αθήνα και όπου χρειαστεί».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη