26 Σεπ 2011

Σοκ! Στη Δ΄Εθνική οριστικά ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Γκρεμίζεται μέρα με τη μέρα ο Ηρακλής. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε πιστοποιητικό στους «κυανέρυθρους», που μέσα σε δύο μήνες βίωσαν τρεις υποβιβασμούς για μη αγωνιστικούς λόγους! Έτσι, παρότι στο γήπεδο κέρδισε την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, καλείται τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική.


Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο, όταν ο Ηρακλής υποβιβάστηκε για πλαστογραφία και δυσφήμηση του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Γ' Εθνική, εξαιτίας της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια, απόφαση που επικυρώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα. Η κατρακύλα ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, με την αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, που οδηγεί τον "γηραιό" στο Περιφερειακό.

Πήρε παράταση η Λάρισα

Την ίδια στιγμή, οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα ως… ομάδα Α και ομάδα Β, πήραν (ή θα πάρουν) πιστοποιητικά. Στον Πανσερραϊκό χορηγήθηκε με ομοφωνία, και στις Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό κατά πλειοψηφία (7-1 και 6-2 αντίστοιχα). Αντίθετα, η Λάρισα δεν κατάφερε να το εξασφαλίσει, όμως πρόκειται για τυπικό θέμα. Η ασφαλιστική της ενημερότητα έληξε στα χέρια της ΕΕΑ, χωρίς ευθύνη της ΠΑΕ, και εντός των επομένων μέρες θα καταθέσει καινούρια για να πάρει άδεια συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

enet.gr
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.Α.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:


 Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής για τα πρωταθλήματα Football League και Football League 2 στις παρακάτω ομάδες:

ΠΑΕ:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

ΤΑΠ:
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ και ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Ανέβαλε για την επόμενη συνεδρίαση (3 Οκτωβρίου) τη λήψη απόφασης για τις ΠΑΕ, ΛΑΡΙΣΑ και ΔΙΑΓΟΡΑ.

Έδωσε προθεσμία στον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, έως και την επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ, για τη σύσταση ΤΑΠ ή ΠΑΕ.

Η Επιτροπή δε χορήγησε πιστοποιητικό στις παρακάτω ομάδες, που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2.

ΠΑΕ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΡΟΔΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

ΤΑΠ:
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

? Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στις ΚΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ.

Για την συμπλήρωση της Α1 κατηγορίας υπολείπεται να πάρουν πιστοποιητικό οι ΚΑΕ: ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, για τις οποίες η Ε.Ε.Α. ανέβαλε τη λήψη απόφασης για την επόμενη συνεδρίαση.

? Τέλος πιστοποιητικό χορήγησε η Επιτροπή και στην ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία είναι και η μοναδική ΚΑΕ της Α2 κατηγορίας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη