6 Σεπ 2011

Την αγάπη κι αν την πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς...

Έρωτας ήταν η αιτία που η Τουρκία άλλαξε "προσανατολισμό" στη ζωή της. Η Τουρκία, με το καλλίγραμμο σώμα και το εκρηκτικό ταπεραμέντο, βρήκε τον άντρα της ζωής της και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανέβει μαζί του τα σκαλιά του τζαμιού.

Οι φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Τουρκία στα μάτια του Ιράν, όπως ονομάζεται το γοητευτικό αμόρε της, βρήκε τον άντρα που..
 περίμενε χρόνια τώρα, αφού για χάρη του η Τουρκία όχι μόνο αποφάσισε να τσαμπουκαλευτεί ενάντια στο Ισραήλ, αλλά έχει γίνει και άσσος στην διπλοπροσωπία προκειμένου να ικανοποιεί τον σύντροφό της.

Η Τουρκία, πάντα εντυπωσιακή μέσα στην μικροσκοπική της – ακόμη - μπούρκα, λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του καλού της, ο οποίος αυτό το διάστημα δραστηριοποιείται ενεργά στην πυρηνική ενέργεια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω μιας κοινής γνωστής τους, της Χεζµπολάχ, και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η Τουρκία και το Ιράν συζούν εδώ και περίπου ένα χρόνο και δεν αποκλείεται πολύ γρήγορα να ενωθούν και με τα δεσμά του γάμου, αφού σε φιλικά τους πρόσωπα έχουν εκδηλώσει και οι δυο τους την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδάκι, που θα το ονομάσουν Κουρδιστάν, για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους…

ΛΟΞΙΑΣx

Υ.Γ. Καλό χειμώνα στα παιδιά και τους αναγνώστες του Taxalia

(σ.σ.taxalia: Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε, αλλά ...είναι νωρίς ακόμη για χειμώνα)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη