7 Σεπ 2011

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Ακούστε τι μας είπατε κύριε Μπουτάρη" !

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ακούστε στο τέλος το ηχητικό με τη συνέντευξη Μπουτάρη.
Γράφει σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Αυθάδης και προκλητικός

Ε, όχι και δεν μας μιλήσατε κ. Μπουτάρη!
Προκλητικός εμφανίζεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος αρνείται ότι μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα τόσο για το παράνομο κτίσμα των 25 τ. μ που ...
διατηρεί στο νησάκι Διάπορο στην περιοχή Βουρβουρού στη Χαλκιδική όσο και τις πολεοδομικές παραβάσεις στο διαμέρισμα που διατηρεί στο κέντρο της πόλης.


Μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ με τίτλο: «Ομολογία Μπουτάρη: Έχω δύο αυθαίρετα επειδή… έχουν και άλλοι»!, ο ίδιος εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αμφισβητεί τη γνησιότητα του ρεπορτάζ υποστηρίζοντας:

«Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής 4/9/11 αναφέρεται με πηχυαίους και σαφώς σκανδαλοθηρικούς τίτλους πολεοδομικής παράβαση σε κτήμα ιδιοκτησίας των παιδιών μου που αφορά στην ανέγερση χωρίς άδεια και κοντά στη θάλασσα οικίσκου 25 τ.μ…..επίσης, εκφράσεις δε του τύπου «σιγά το πράγμα» ή «έχω δυο αυθαίρετα επειδή έχουν κι άλλοι», δεν είναι της δικής μου νοοτροπίας».

Ακούστε παρακάτω τη συνομιλία μεταξύ της δημοσιογράφου του ΘΕΜΑτος με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο οποίος όχι μόνο μίλησε στην εφημερίδα αλλά δήλωσε απερίφραστα: «γνώριζα ότι ήταν παράνομο, αλλά όλη η περιοχή έχει 40 τέτοια κτίσματα. Αφού κανείς δεν είναι νόμιμος».

Επίσης, σχετικά με την πολεοδομική παράβαση στο ρετιρέ του στο κέντρο της πόλης, αναφέρει μεταξύ άλλων: «πλήρωσα 500 ευρώ για την παράβαση και πληρώνω 200 ευρώ ετησίως για τη διατήρησή του. Σιγά το πράγμα».


http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=143971
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη