1η Σεπτέμβρη σήμερα, ιστορική μέρα κατά την οποία το ταπεινό πιτόγυρο έγινε είδος πολυτελείας σκαρφαλώνοντας στον υψηλό ΦΠΑ, το 23% Χρόνια πριν, η κρίση δεν υπήρχε ούτε σαν αστείο,...
ωστόσο σε μια από τις εκπομπές που κάναμε τότε με το φίλο Διογένη Δασκάλου “Με τα Κρεμμυδάκια” στην ΕΤ3 είχαμε σκεφτεί, το ότι το εθνικό αυτό έδεσμα μπορούσε να αποτελέσει μια γκουρμέ πρόταση! Δυστυχώς καμιά φορά η σαρκαστική φαντασία, ισοπεδώνεται από την κουφάλα την πραγματικότητα… Δείτε λοιπόν, πώς μπορούμε να φτιάξουμε 4-6 gourmet πιάτα, από ένα ταπεινό πιτόγυρο! Συμμετέχει η Ρίκα Βαγιάνη. Η συνταγή ξεκινά στο 2:40 περίπου!
http://www.vlavo.org/main/?p=5210