15 Οκτ 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥ κ.Δ.ΖΙΓΚΕΡΙΔΗ

«Δεν ήξερε… Δε ρώταγε;»…

Με αφορμή σημερινή ανακοίνωση του δημοτικού συνδυασμού “Δυναμική Ενότητα Πολιτών” που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αποστέλλουμε την παρακάτω απάντηση της διοίκησης του δήμου Νεάπολης-Συκεών:

«Κρίμα… Γι’ άλλη μια φορά ο επικεφαλής της ΔΕΠ κ.Δ.Ζιγκερίδης συνελήφθη πλημμελώς έως ανεπαρκέστατα ενημερωμένος. Βέβαια, για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Τι κρίμα, όμως, ένας επικεφαλής δημοτικής παράταξης, που διεκδίκησε την ψήφο του λαού, να προβαίνει σε τέτοιου επιπέδου ανακοινώσεις, με τέτοιο άστοχο, ψευδέστατο και εκτός πραγματικότητας περιεχόμενο.

Ειλικρινά πιστεύουμε -και προτείνουμε- ότι αν έκανε τον κόπο να ενημερωθεί μέσω του σημερινού Τύπου για τα διαδραματισθέντα χθες στην ΚΕΔΕ, για τις σημερινές εξελίξεις και την ακρίβεια των γεγονότων, μάλλον θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά να αναφερθεί ξανά σε δηλώσεις που ουδέποτε έγιναν ή να χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμούς όπως «μνημονιακός δήμαρχος» ή «πολιτικός τραμπουκισμός», οι οποίοι, έτσι κι αλλιώς, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, για την οικονομία του χρόνου, θα μπορούσε να ρωτήσει, πριν τη σύνταξη της ανακοίνωσης, κάποιους από τους παρόντες στην αήθη επίθεση κατά του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών πριν καν αρχίσει η συνεδρίαση του οργάνου της ΚΕΔΕ.

Οφείλουμε, λοιπόν, να τον ενημερώσουμε για όλα όσα γνωρίζουν πλέον οι πάντες ανά το πανελλήνιο, ότι δηλαδή στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ ένα και μοναδικό ήταν το θέμα της ημερήσιας διάταξης για την εκλογή προεδρείου του Δ.Σ. και της Ε.Ε. Καμία συζήτηση δεν έγινε για το θέμα των απορριμμάτων ή της διαχείρισης από ιδιώτες, και ποτέ ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών δεν μετείχε σε τέτοιου είδους συζήτηση.

Έτσι, και ο κάθε καλοπροαίρετος δικαιούται να αναρωτηθεί αν όντως είναι τόσο τραγικά και επικίνδυνα ανενημέρωτος ο κ.Ζιγκερίδης, παρόλο που προβαίνει στη δημοσιοποίηση μιας επώνυμης ανακοίνωσης, ή συνειδητά και σκοπίμως επιλέγει να ψεύδεται εφόσον ξέρει τα αληθινά γεγονότα;

Τώρα για το αν ο Σ.Δανιηλίδης έχει ως πρώτο μέλημά του τους συμπολίτες του, νομίζουμε ότι έχει απαντηθεί από τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι τον εμπιστεύονται εδώ και πέντε συνεχείς τετραετίες. Εκτός κι αν η ΔΕΠ υποτιμά τη νοημοσύνη του 56% των ψηφοφόρων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Ο Σ.Δανιηλίδης και τα μέλη της δημοτικής αρχής κρατούν με νύχια και δόντια καθαρό το δήμο μας, ενώ ήταν ο μόνος που δεν δίστασε δημοσίως να θέσει προ των ευθυνών τους όλους όσοι εμπλέκονται με τον τομέα της αποκομιδής απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα –γεγονός που, φυσικά, δεν άρεσε γιατί ξεβολεύει πολλούς από τη νιρβάνα, την αδράνεια ή τα μικροκομματικά τους σχέδια.

Ο κ.Ζιγκερίδης τι έκανε; Τόσες μέρες που η πόλη, ο νομός και όλη η χώρα «βράζουν» περιορίστηκε στην έκδοση μιας τόσο -πια- συνηθισμένης καταγγελτικής ανακοίνωσης. Κριτική είναι εύκολο να κάνει ο καθένας. Προτάσεις όμως; Πρωτοβουλίες δράσης;

Κρίμα, λοιπόν, και ξανά κρίμα για όσους τον ψήφισαν και περίμεναν κάτι ουσιαστικό!

Υ.Γ. Πάλι καλά που η ΔΕΠ «είδε» και κάποια επεισόδια στην ΚΕΔΕ και έσπευσε να τα καταδικάσει, έστω και με μισή… καρδιά, αφιερώνοντας ελάχιστες λέξεις στο τέλος της ανακοίνωσής της…».

H Δ.Ε.Π.για τον ξυλοδαρμό του Σίμου Δανιηλίδη
Μπουκάλια, ύβρεις και σφαλιάρες εναντίον Σίμου Δανιηλίδη


Δηλαδή τι να κάνει κύριε Δανιηλίδη; Να κατεβάσει τα τανκς;;;

Άψογα τα αντανακλαστικά του Δανιηλίδη (βίντεο)
Σκληρή απάντηση Γιάννη Ζουρνά σε Σίμο Δανιηλίδη
Σίμος Δανιηλίδης: "Να ανακαλέσει άμεσα ο κ.Ζουρνάς"



 



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη