20 Οκτ 2011

Πώς να βρείτε τι ώρα περνάει το αστικό του ΟΑΣΘ από τη στάση που είστε

Απεργεί και σήμερα ο ΟΑΣΘ και η κυκλοφορία γίνεται με 1 ή 2  λεωφορεία ασφαλείας ανά γραμμή. Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν, μιας και ο ΟΑΣΘ έχει πολύ καλή τηλεματική, έχετε υπόψη σας τα εξής, αν η στάση στην οποία βρίσκεστε δεν έχει οθόνη, οπότε αναρωτιέσται τι ώρα θα περάσει το λεωφορείο :

Αν έχετε κινητό τηλέφωνο με ιντερνετ,
1. Πηγαίνετε στη διεύθυνση  m.oasth.gr . Θα δείτε το αρχικό μενού με 9 επιλογές:


2. Επιλέξτε την τέταρτη γραμμή "ΑΦΙΞΕΙΣ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ". Προσοχή : την 4η γραμμή, όχι την 3η που έχει επίσης τον ίδιο τίτλο.
Η επιλογή αυτή παρουσιάζει όλες τις στάσεις του ΟΑΣΘ.

3. Στο επόμενο βήμα επιλέξτε τον Δήμο, που σας ενδιαφέρει, π.χ. Δ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Αν θέλετε να παρακάμψετε τα παραπάνω βήματα κάντε copy-paste την παρακάτω διεύθυνση που περιέχει τις στάσεις του δήμου Θεσσαλονίκης: http://m.oasth.gr/index.php?dhm=1044&md=4&sn=2

4. Κατόπιν επιλέξτε την οδό στην οποία βρίσκεστε, π.χ. ΕΓΝΑΤΙΑΣ

5. Επιλέξτε τη στάση στην οποία βρίσκεστε, π.χ. "ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΚΤΕΛ (ΔΥΤΙΚΑ) ΠΡΟΣ ΙΚΕΑ". Πατώντας πάνω στην επιλογή σας, θα δείτε ποιά αστικά πρόκειται να περάσουν (εφόσον βρίσκονται κοντά) από τη στάση που βρίσκεστε, κι έρχονται από Δυτικά (από τον σταθμό των ΚΤΕΛ) προς Ανατολικά (προς ΙΚΕΑ). Θα δείτε ποιά αστικά περνάνε από αυτή τη στάση, προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε, δηλαδή θα δείτε ό,τι δείχνει η οθόνη -αν υπάρχει- πάνω στη στάση.

Δηλαδή κάτι τέτοιο:


Μην ξεχνάτε τη διεύθυνση: http://m.oasth.gr
και σας υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά είναι απαραίτητα, εφόσον η στάση στην οποία βρίσκεστε δεν έχει οθόνη τηλεματικής. Αν έχει, βλέπετε τι ώρα έρχεται το λεωφορείο που θέλετε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη