9 Νοε 2011

Να μην αδικούμε τη ΝΕΤ

Δικαιολογημένη η οργή της ΝΔ που εκφράστηκε από τον Γ.Γ. του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζο, για το ατόπημα του ρεπόρτερ Βασίλη Βασιλόπουλου, αλλά αδικεί συνολικά τη δημόσια τηλεόραση, την οποία εμείς ως blog παρακολουθούμε και εμπιστευόμαστε. Οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης, με αντικειμενικό τρόπο, οι ρεπόρτερς ...
κάνουν έντιμο ρεπορτάζ, παραμένουν στις επάλξεις επί ατελείωτες ώρες και σέβονται τον τηλεθεατή.


Κι εμάς -όπως και κάθε πολίτη που είδε το συγκεκριμένο περιστατικό- μας ενόχλησε το απίστευτο ύφος του κ.Βασιλόπουλου, που δεν ήταν καθόλου "δημοσιογραφικό", αλλά αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τη συνολική προσπάθεια των ανθρώπων της ΝΕΤ, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύπλευρη και σφαιρική ενημέρωση.
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα για ένα ατυχές περιστατικό.

Ας δεχθούμε ότι η κούραση, η πολύωρη αναμονή και η ένταση των στιγμών, οδήγησε έναν καλό -όπως λένε- πολλοί συνάδελφό του δημοσιογράφο να λειτουργήσει με "κομματικά" γυαλιά.

Άλλωστε το λέει και ανακοίνωση της ΕΡΤ που εκδόθηκε πριν λίγο και μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Το ασαφές του πολιτικού σκηνικού των τελευταίων ημερών, παράγει αδυναμίες στην πληροφόρηση, αδυναμία στη διασταύρωση των ειδήσεων και θύματα αυτού του σκηνικού έχουν πέσει πολλά μέσα ενημέρωσης και δημοσιογράφοι."
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη