22 Νοε 2011

Μα γιατί ντρέπεστε να πείτε ότι είστε ΠΑΣΟΚ;

Όπως είναι γνωστό, στην Ελλάδα, ακόμη και οι εκλογές για διαχειριστή πολυκατοικίας είναι κομματικοποιημένες. Και τα αποτελέσματα γνωστά: το ΠΑΣΟΚ σαρώνει στο δημόσιο και η ΝΔ στους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.
Στα επιμελητήρια λοιπόν το χρώμα είναι γαλάζιο. Στη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΣΟΚ στους επαγγελματίες είναι ελαφρώς ...ανύπαρκτο. Καλό ή κακό, δεν μας πέφτει λόγος, αλλά είναι η αλήθεια. Έτσι, ..
το ΠΑΣΟΚ "κατεβάζει" ως υποψήφιο τον συμπαθή και αξιοπρεπέστατο, κύριο με τα όλα του,  κ.Χριστόφορο (Ρούλη) Εδιάρογλου.

Στο makpress διαβάσαμε την επιστολή ενός αναγνώστη (εδώ), ο οποίος επισημαίνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Ότι ο κ.Εδιάρογλου δεν δικαιούται να το "παίζει" ανεξάρτητος, γιατί είναι "βαθύ ΠΑΣΟΚ".

Ακολούθησε απάντηση του ιδίου, η οποία δημοσιεύεται στο makpress και πάλι (εδώ), στην οποία ο κ.  Εδιάρογλου, λέει "Ο συνδυασμός ΠΡΩΤΑ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ είναι ανεξάρτητος. Δεν θα είχαμε αντίρρηση να μας υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ ή κάποιο άλλο κόμμα αλλά δεν το κάνει."

Εν τω μεταξύ την ανάρτηση κοσμεί φωτογραφία από την παρουσίαση του συνδυασμού του, όπου στο πάνελ βρίσκονται ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ από την Πέλλα, Γιώργος Πασχαλίδης, η Αθηνά Δρέττα, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ ...Β΄ Αθήνας (!!!) και ο φίλος μας αν.καθηγητής του ΑΠΘ Δημήτρης Μάρδας, πρώην υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ !


Αλλά και στο ακροατήριο, τα πράγματα ήταν ακραιφνώς ΠΑΣΟΚικά ! Επειδή, τους γνωρίζουμε όλους, βλέπουμε ότι άπαντες είναι Πασόκοι (δεν είναι κακό αυτό!), από τον Μπαρμπουνάκη και τον Παρασκευόπουλο, μέχρι τον πασίγνωστο κύριο που "κυκλώσαμε" στο κέντρο.
Τι δουλειά έχει κ.Εδιάρογλου -ανεξάρτητε, κατά τα λεγόμενά σας- στην ομιλία σας για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, ....γιατρός  στο επάγγελμα;


κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση 



Ε, μην υποτιμάτε έτσι τη νοημοσύνη του κόσμου. Εχετε όπως όλοι οι υποψήφιοι κάποιες κομματικές καταβολές. Εντάξει, το κατανοούμε, ότι με την ετικέτα ΠΑΣΟΚ, κινδυνεύεις να φας ξύλο, όχι να πάρεις ψήφους, το 2011, αλλά τουλάχιστον ας μην καλούσατε όλη την "τοπική" του κόμματος. Ας καλούσατε συγγενείς και φίλους...

makpress.blogspot.com
Φώτης
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη