24 Νοε 2011

Εληξε η κατάληψη της ΔΕΗ

Εληξε με επέμβαση της αστυνομίας η κατάληψη των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ στο κέντρο έκδοσης εντολών της ΔΕΗ στην Μεσογείων. Προσήχθη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον έξι ακόμη προσαγωγές. Κλειστό το ρεύμα της ανόδου στη
λεωφ. Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού.

Εισαγγελέας έδωσε εντολή στην αστυνομία να σταματήσει την κατάληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον έξι προσαγωγές συνδικαλιστών.
"Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα", δήλωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος. "Ο αγώνας αυτός αφορά όλη την ελληνική κοινωνία...Είναι για να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα φτωχό, άνεργο και συνταξιούχο", τόνισε.
Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ συνεχίζουν για τέταρτη ημέρα την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ.
Χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι ο νόμος θα τηρηθεί, υπάρχει εισαγγελική εντολή και θα γίνει ό, τι χρειάζεται, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κατάληψη της Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΔΕΗ από τη ΓΕΝΟΠ.
www.ethnos.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη