2 Δεκ 2011

δεν κατάφεραν να ματαιώσουν την τελετή αποφοίτησης της κόρης του Βενιζέλου

Ο κ. Βενιζέλος παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή αποφοίτησης της κόρης του από τη Νομική Θεσσαλονίκης. Η κόρη του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού οικονομικών, Ελβινα Βενιζέλου, συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο βαθμό, διάβασε τον όρκο και έλαβε το πρώτο από τα πέντε αριστεία που απονεμήθηκαν σε όσους έλαβαν το πτυχίο τους με άριστα . 
Αναμφίβολα, μια απο τις πιο σημαντικές στιγμές ενός πατέρα. Σημειώνουμε ότι η κόρη του υπουργού..
σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο, στο ΑΠΘ, και όχι σε κάποιο ιδωτικό στο εξωτερικό. Φυσικά δεν έλλειψαν οι αποδοκιμασίες δεκα (10) ατόμων που παριστάνουν τους αναρχοαυτόνομους και διέκοψαν την τελετή ορκωμοσίας 135 νέων πτυχιούχων της νομικής σχολής Θεσσαλονίκης που παρακολουθούσαν πάνω από 1500 γονείς ,συγγενείς και φίλοι .
Οι δέκα αυτοί αναρχοαυτόνομοι άρχισαν να φωνάζουν προς τον κ. Βενιζέλο «Φύγε, είσαι ανεπιθύμητος, δεν σε θέλουμε εδώ». Για κακή τους τύχη όμως, η μικρή ομάδα δήθεν αναρχοαυτονομων εξόργισε τους αποφοιτουντες και το ακροατήριο, αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από λίγα λεπτά . Η τελετή συνεχίστηκε κανονικά . Το γεγονός οτι τέτοιες μικρές ομάδες κρατούν αιχμάλωτες τις πρυτανικές αρχές και προσβάλλουν την αξιοπιστία και την εικόνα του πανεπιστημίου , προκαλεί ευτυχώς την αντίδραση της κοινωνίας, όπως φάνηκε και σήμερα . Άλλωστε κανείς που μοιράζεται το ήθος της αριστεράς και είναι νέος προοδευτικός άνθρωπος δεν θα χρησιμοποιούσε μια προσωπική οικογενειακή στιγμή για να κάνει την πολιτική του παρέμβαση, χωρίς σεβασμό σε μια τόσο σημαντική ώρα για τους νέους πτυχιούχους και τις οικογένειες τους --

 PoliticsGR.net
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη