1 Δεκ 2011

Τα καλύτερα κορίτσια είδε ο Τζιτζικώστας!

Είναι να μην πάρουν μυρωδιά ότι ο αντιπεριφερειάρχης μας είναι νέος, ωραίος και ...ανύπαντρος!
Τώρα τα υπόλοιπα που μας λές Απόστολε, είναι μόνο δικαιολογίες!
Δε μασάμε:
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης με δημοσιογράφους από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχτηκε σήμερα στην Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης δημοσιογραφική αποστολή αποτελούμενη από δεκαοχτώ γυναίκες δημοσιογράφους από όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, οι οποίες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετάσχουν σε σεμινάριο για την ισότητα των φύλων που διοργανώνεται από την Εθνική Επιτροπή της Ουνέσκο και το Κέντρο Γυναικών της Ουνέσκο για την ειρήνη στα Βαλκάνια.
Κατά την συνάντησή τους, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε μια ενημέρωση στις δημοσιογράφους για τη Θεσσαλονίκη και τις δυνατότητες προβολής της περιοχής ως τουριστικού προορισμού. Επίσης, τις ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας και τις αρμοδιότητες της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης και απάντησε σε ερωτήσεις τους σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής και τις προοπτικές για συνεργασίες με αντίστοιχες Περιφέρειες από τις χώρες τους.
Οι δημοσιογράφοι ευχαρίστησαν τον κ. Τζιτζικώστα για την υποδοχή, δήλωσαν πολύ ευχαριστημένες από την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη και από τις εργασίες του σεμιναρίου στο οποίο συμμετέχουν και τόνισαν ότι φεύγουν με πολύ θετικές εντυπώσεις από τη Θεσσαλονίκη.
Στο τέλος της συζήτησης ο κ. Τζιτζικώστας προέτρεψε τις δημοσιογράφους να προβάλλουν τη Θεσσαλονίκη στα μέσα ενημέρωσης στα οποία εργάζονται, έτσι ώστε να παρακινήσουν τους συμπατριώτες τους να έρθουν και να την επισκεφτούν, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε : «Καλωσορίζω στη Θεσσαλονίκη όλες τις γυναίκες δημοσιογράφους από τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και εύχομαι η παρουσία τους εδώ για τις εργασίες του σεμιναρίου να αποτελέσει το έναυσμα για θετικά δημοσιεύματα, τα οποία θα παρακινήσουν τους πολίτες από τις χώρες τους να έρθουν και να επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη. Η προσπάθειά μας για την αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας είναι σε πρώτη προτεραιότητα και οι χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης αποτελούν αγορές- στόχους που θέλουμε να προσεγγίσουμε πιο αποτελεσματικά».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη