27 Δεκ 2011

"Κάποιοι επέλεξαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με τη Ρωσία"

“κάποιοι έδωσαν εξετάσεις με αυτή την απόφαση”. 
Δηλαδή; Ποιοί έδωσαν εξετάσεις και σε ποιούς; 
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου με τόλμη έβαλε την εξέλιξη με τον Εφραίμ στην σωστή της διάσταση. Για την ακρίβεια είναι η μόνη που..
τόλμησε να θίξει την άθλια συγκυρία που εξελίσσεται αυτό το ανοσιούργημα. "Είναι περίεργη η συγκυρία που επέλεξαν κάποιοι, να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με την Ρωσία", τόνισε η Κυρία της δημοσιογραφίας. Είναι μάλιστα σοβαρότατη και η δήλωση της Ρωσικής πλευράς ότι “κάποιοι έδωσαν εξετάσεις με αυτή την απόφαση”. Επιπλέον, η Κατερίνα θύμησε σε όλους ότι στο Βατοπέδι δεν βρέθηκε “μαύρο χρήμα” δεν τεκμηριώθηκε ζημιά του δημοσίου, ενώ αντίθετα, υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες για χάλκευση της υπόθεσης από περίεργους κύκλους όπου εμπλέκονται βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Όπως και την απαίτηση του τ. υπουργού, κυρίου Κοντού να άρει την όποια ασυλία ή παραγραφή για να δικαστεί, αλλά ο πρόεδρος της βουλής κάνει “γαργάρα” τις επιστολές του (!!). Τέλος, απόρησε με την σιωπή και την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα. (Για το τελευταίο, δυστυχώς είναι απασχολημένοι με το να εξαπολύουν συμβόλαια θανάτου προς τους εσωκομματικούς αντιπάλους που θεωρούν “ανταγωνιστές της κουτάλας”. Θα δείτε σε λίγο τι εννοούμε).

Πηγή: olympia

Σχόλιο taxalia: Το μυστικό βρίσκεται στη συνέχεια της φράσης ""Είναι περίεργη η συγκυρία που επέλεξαν κάποιοι, να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με την Ρωσία".

Η απάντηση στην ερώτηση που ακολουθεί εξηγεί τα πάντα:
"Και γιατί κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με τη Ρωσία; Γιατί ζορίζονται τόσο για τις σχέσεις με τη Ρωσία; Τι τους καίει τόσο πολύ; Δεν πρόκειται η Ελλάδα να φύγει από το ΝΑΤΟ, ούτε να βομβαρδίσει τις ΗΠΑ, ούτε να καταστρέψει το δολάριο, ούτε να μπεί σε κανένα ..."παραπέτασμα" το 2011. Γιατί λοιπόν κάποιοι ζορίζονται τόοοοοοοσο πολύ, με την παραμικρή προσέγγιση Ελλάδας - Ρωσίας και εξοντώνουν όσους την τολμούν; Γιατί άραγε;"

Αν απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που ξέρουν και δεν χρειάζονται άλλη γνώση....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη