11 Δεκ 2011

Aν μπορείτε να βοηθήσετε...

η γνωστή και βραβευμένη φωτογράφος της Θεσσαλονίκης Σοφία Καμπλιώνη, έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης ληστή, στις 2.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, που μας πέρασε (10-12-2011) στο φωτογραφείο της στην οδό Δ.Μαργαρίτη 1. Ο/οι ληστές τη χτύπησαν στο κεφάλι, την άφησαν αναίσθητη και της έκλεψαν τον εξοπλισμό της δουλειάς της. Με μήνυμά της που εστάλη σε πολλά μέσα, περιγράφει τα κλοπιμαία, με την ελπίδα ότι κάποιος μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των κακοποιών. Δείτε το μήνυμά της:


Ονομάζομαι Σοφία Καμπλιώνη και διατηρώ φωτογραφείο sofia camplioni photography στην οδό Δημητρίου Μαργαρίτη 1 (έναντι του Αγίου Αντωνίου, κάθετη στην Ιπποδρομίου και στην Εθνικής Αμύνης) και έχω γεννηθεί και μεγαλώσει σε αυτήν την γειτονιά.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 2:30-3:00 το μεσημέρι με χτύπησαν από πίσω στο κεφάλι, καθώς έμπαινα μέσα στο μαγαζί μου και με αφήσαν αναισθητη, μου πήραν την τσάντα με την φωτογραφική μου μηχανή και τον εξοπλισμό της δουλειάς μου, το κινητό και το laptop μου. Δεν μπόρεσα να δω τίποτα γιατί ήρθαν από πίσω μου. πρέπει να ήταν δύο "περίεργοι τύποι" που κάθονταν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη επί της Δ.Μαργαρίτη (αλλά δεν μπόρεσα να τους κοιτάξω). Η διαφυγή τους είναι σχεδόν αδύνατη χωρίς να περάσουν από κάποια κάμερα είτε των Τραπεζών είτε των καταστημάτων. Έτσι η μόνη μου ελπίδα είστε εσείς. 

Αν το μαγαζί σας διαθέτει κάμερα σας παρακαλώ αν μπορείτε να ελέγξετε αν πέρασε κάποιος ο οποίος κρατούσε ένα μαύρο laptop στο χέρι χωρίς να είναι μέσα σε τσάντα και μία τσάντα μαύρη στο χέρι η στον ώμο. Αυτό το κείμενο θα διανεμηθει σε όλα τα καταστήματα της περιοχης. 

Η ακριβής ώρα του περιστατικου είναι 14:40 με 14:50, Αν έχετε τον χρόνο και την διάθεση να με βοηθήσετε σας παρακαλώ να το κάνετε. Δεν έχω κανένα άλλο στοιχείο! Και η ζημία μου είναι ανυπολόγιστη.

Αν βρείτε κάτι η αν παρατηρήσετε κάτι παρακαλώ τηλεφωνήστε στην αστυνομία ή σε εμένα στο τηλέφωνο 6945 41 21 53.

Αν δεν έχετε κάμερα στο μαγαζί σας και είδατε κάποιον ύποπτο με laptop στο χέρι (χωρίς τσάντα!) που σας έκανε εντύπωση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Αν πάλι κάποιος προσπάθησε να σας πουλήσει:

1. Ένα κινητό NOKIA 6500 μαύρο.

2. Ένα laptop IBM μαύρο.

3. Έναν φακό φωτογραφικό NIKON 17-55 είναι πολύ μεγάλος φακός σε μέγεθος. (SN 247755)

4. Έναν φακό φωτογραφικό ΤΟΚΙΝΑ 11-16. (SN 82D05628)

5. Μια φωτογραφική μηχανή ΝΙΚΟΝ D7000. (SN 6010046)

Θα είθελα να ξέρετε οτι απο αυτή την στιγμη αντιμετωπίζω και το πρόβλημα του πως να ξαναπάω στο μαγαζί μου όταν κινδυνεύει η ζωή μου ακόμα και μέρα μεσημέρι Σαββάτου? Ελπίζω ούτε εσείς ούτε κανένας δικό σας άνθρωπος να βρέθεί στην θέση μου. 

Οι πληροφορίες σας ακόμα και ή όποια πίεση μπορεί να ασκηθεί για την επίλυση της υπόθεσης είναι ευπρόσδεκτα.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και την πολύτιμη βοήθεια σας. 
Σοφία Καμπλιώνη.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη