22 Ιαν 2012

2012, Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης χωρίς ιστοσελίδα !

Πώς μπορεί να πιστεύει μια πόλη, αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας (Χαλκιδική, Άγιος Όρος, Πιερία κλπ) ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική στον τουρισμό, όταν δεν έχει καν μια αξιοπρεπή ιστοσελίδα για το αεροδρόμιο της, το οποίο προσπαθεί να καθιερωθεί και με τον τίτλο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 
Δείτε τι συναντούν οι απανταχού ταξιδιώτες όταν προσπαθούν να βρουν πως μπορούν να φτάσουν στην πόλη μας ή αν θα γίνει κανονικά η πτήση τους:



To πρώτο είναι το www.thessalonikiairport.gr (περισσότερα για αυτό το site εδώ), δημιούργημα κάποιου ιδιώτη, Ολλανδού μάλιστα! με κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την έλλειψη σοβαρής ιστοσελίδας με την παροχή διαφημίσεων. Οι πληροφορίες του είναι από το 2008, τα ονόματα των υπεύθυνων είναι λάθος και τα τηλέφωνα το ίδιο. Αερολιμενάρχης για παράδειγμα φέρεται ο Κωνταντίνος Τενεκές, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί εδώ και καιρό (αερολιμενάρχης είναι τώρα ο κ.Τοπούζας). 

Το δεύτερο είναι η επίσημη ιστοσελίδα της ΥΠΑ http://www.hcaa-eleng.gr/thes.htm που μόνο θλίψη προκαλεί σ’ όποιον την επισκέπτεται. Πόσο δύσκολο είναι και πόσο κοστίζει στις μέρες μας να κατασκευαστεί μια αξιοπρεπής ιστοσελίδα ενός αεροδρομίου που θέλει να λέγεται και διεθνές και να φιλιξενήσει και υπερατλαντικές πτήσεις; 


Και δείτε και την ιστοσελίδα του Αεροδρομίου των Σκοπίων, μια πολης 4 φορές μικρότερης και 10 φορές φτωχότερης της Θεσσαλονίκης, χωρίς τουρισμό και χωρίς αξιόλογη ενδοχώρα.

Αυτοί είμαστε οι Έλληνες...Τσιγαράκι, φραπεδάκι, κινητό, μίζα, κομπίνα, αρπαχτή και βόλεμα στο δημόσιο. Ύστερα μας φταίνε οι άλλοι....
Τι πρέπει να γίνει για να αποκτήσει το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σοβαρή ιστοσελίδα;

22.1.2012 taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη