26 Ιαν 2012

Κάντε εκλογές ή ανασχηματισμό να τελειώνουμε...

Καλά, οι πολιτικοί αρχηγοί δεν κουραστήκατε να συναντάτε κάθε τρεις και λίγο τον Παπαδήμο; Τι καινούργιο μπορεί να λένε κάθε φορά; Κάντε ανασχηματισμό ή έκλογές να τελειώνουμε...

Γράφουν, λοιπόν, σήμερα τα "Νέα". Συνάντηση με... τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση αναμένεται να συγκαλέσει την Παρασκευή ή το Σάββατο ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, στον απόηχο της καταψήφισης διατάξεων του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Παπαδήμος θα ξεκαθαρίσει στους κ. Γ.Παπανδρέου, Αντ.Σαμαρά και Γ.Καρατζαφέρη ότι η στήριξη του κυβερνητικού έργου είναι απαραίτητη και πως η ευθύνη για τις αποφάσεις των βουλευτών βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους. Επίσης, ο πρωθυπουργός φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός φέρεται εξαιρετικά προβληματισμένος από τα όσα συνέβησαν κατά την ψήφιση του του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση.





 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη