28 Ιαν 2012

Σε αποσύνθεση το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, είναι κατά τη γνώμη μας, μια από τις καλύτερες οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, αν όχι η καλύτερη. 
Με υψηλό επίπεδο στελεχών, τα οποία έχουν προσφέρει πολλά στην ιδεολογική ζύμωση του ΠΑΣΟΚ, που ξεκίνησε σαν κίνημα λαού με σύνθημα "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και κατήντησε κολαούζος της Αμερικανικής πρεσβείας και πιστός δούλος και εκτελεστικό όργανο της νέας τάξης πραγμάτων, όπου κυριαρχεί ο...
εθνομηδενισμός και οι "αμερικανόφερτοι" σε κάθε χώρα.
Εξ ου άλλωστε και ο θυμός Πάγκαλου και η σχετική ύβρις "είναι ηλίθιοι στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης", την οποία εκστόμισε όταν είχαν τολμήσει να κάνουν κάποιες παρατηρήσεις για το νομοσχέδιο που ελληνοποιούσε απλόχερα μετανάστες.
Ο πιστός υπηρέτης των Αμερικανικών συμφερόντων Πάγκαλος εξανέστη που κάποιοι στο κίνημα τόλμησαν να εναντιωθούν στους σχεδιασμούς της Pax Americana και να σκεφτούν και το συμφέρον της πατρίδας, λέξη που μισούν οι ξενόφερτοι ...σοσιαλιστές και απαγορεύεται να την προφέρουν οι ντόπιοι. Υποχρέωσή τους είναι να είναι τα γιουσουφάκια του αφέντη, που στέλνει τους εκλεκτούς του να μας κυβερνούν. Την ξενόφερτη ελίτ, που έχει την υποστήριξη διαφόρων "ιδρυμάτων" (οι προδότες πάντα αμοίβονται) και ενός συστήματος που συνθλίβει όποιον μιλά για Ελλάδα και πατρίδα, με την ουσιαστική έννοια των όρων.
Στις εποχές που κυριαρχούν παντού, στην πολιτική, στη δικαιοσύνη και στην  αστυνομία οι δοσίλογοι της "συμμαχίας των πρόθυμων". Που μόνο μέλημά της έχει να τσακίζει κάθε τι που συνδέει τον Έλληνα με τον κοινό παρελθόν, με τη συλλογική εθνική μνήμη, που τόσο μισούν οι απάτριδφες αδερφές με τα πολλά Αμερικανικά πτυχία, που έχουν άκρες παντού, ειδικά στη δικαιοσύνη την οποία ελέγχουν για να διώκει μόνο πατριώτες....

Σε αυτούς τους καιρούς λοιπόν:
Στη Δημοκρατική Αριστερά προσχωρεί ο Σάββας Σερασίδης. Ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης, με δήλωσή του στον «Α» τονίζει ότι αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ και συζητά με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, ενώ δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τις πληροφορίες ότι υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο να είναι και υποψήφιος βουλευτής. «Δε με εκφράζει πλέον το ΠΑΣΟΚ με την πορεία που έχει πάρει», υπογραμμίζει ο κ. Σερασίδης. «Δεν είναι πια το ΠΑΣΟΚ για το οποίο αγωνίστηκα και μάτωσα και δε θα είναι, όποια κι αν είναι η εξέλιξη με την εκλογή νέου προέδρου», συνεχίζει και προσθέτει ότι «σήμερα με εκφράζει πολιτικά και ηθικά η ΔΗΜΑΡ και οι αρχές της». Οσο για το ενδεχόμενο να είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο κ. Σερασίδης υπογραμμίζει ότι «σήμερα είμαι στην αυτοδιοίκηση. Είναι σαφές ότι δεν πάω σπίτι μου. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο». Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σε επαφές και με άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, από περιοχές της Β' Θεσσαλονίκης, όπως από τη Χαλκηδόνα, το Ζαγκλιβέρι και το Σταυρό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη