6 Ιαν 2012

Άφαντος ο Μπουτάρης

Γιατί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν πήγε στον αγιασμό του Θερμαϊκού και ανασκευάζει τις δηλώσεις του.
Το ρεπορτάζ είναι του Λουκιανού Κάλλιμπαν, στο Αθηναϊκό newsbomb. 
Οι Θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι-κότες ξεκουράζονται. Παίρνουν δυνάμεις για να είναι ξεκούραστοι όταν βγει η Ν.Δ. στην κυβέρνηση, ώστε να τρέξουν πρώτοι να βολευτούν. Μέχρι τότε θα δοξάζονται κρυπτόμενοι, οι ανύπαρκτοι σαλιάρηδες της εξουσίας.

Πυρ και μανία είναι οι Θεσσαλονικείς με τον δήμαρχό τους! Μετά τον πρωτοφανή καυγά με..
τον επίτιμο πρέσβυ της Λεττονίας κ. Άγι Κυνηγόπουλο στο ναό της Αγίας Σοφίας, τους χορούς πάνω σε τραπέζια και τις περίεργες δηλώσεις σχετικώς με τον εορτασμό για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, ο κ. Γιάννης Μπουτάρης δεν πήγε ούτε στον εορτασμό των Θεοφανείων!
Σε μείζον πολιτικό πρόβλημα εξελίσσεται για το ΠΑΣΟΚ που τον υποστήριξε ο κ. Γιάννης Μπουτάρης. Η συμπεριφορά του και οι πολιτικές θέσεις του έχουν εξοργίσει τα στελέχη του κόμματος.
Η νομαρχιακή Α’ Θεσσαλονίκης δέχεται εντονότατες αντιδράσεις από διαμαρτυρόμενους πολίτες ενώ το πολιτικό κόστος της επιλογής αναμένεται να αποδοθεί στον κ. Πάρι Κουκουλόπουλο και την κ. Φώφη Γεννηματά, οι οποίοι τον χαρακτήρισαν ως την εναλλακτική λύση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Την τελευταία εβδομάδα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απασχόλησε την τοπική κοινωνία και την κοινή γνώμη με όσα έπραξε.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής ήταν οι δηλώσεις στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή» σχετικώς με τους εορτασμούς για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον Ελληνικό Στρατό το 1912.
Ενώ θα περίμενε κανείς να τιμηθεί ο αγώνας των Ελλήνων και η επιτυχία της αποτίναξης του Οθωμανικού ζυγού πριν από 100 χρόνια, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε: 
η συνέχεια στο newsbomb>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη