6 Ιαν 2012

Επίσκεψη Εχούντ Μπάρακ, αντιδρούν οργανώσεις με συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Στη μέση ενός σύνθετου γεωπολιτικού παιχνιδιού βρίσκεται η Ελλάδα. 
Από τη μία ο "δυτικός κόσμος", για τον οποίο είναι ύψιστη προτεραιότητα η ασφάλεια του Ισραήλ κι από την άλλη κάποιες χώρες που ενοχλούν ή ενοχλούνται από το Ισραήλ. Το Ιράν είναι μια από αυτές κι ο "δυτικός κόσμος" καλεί τις χώρες να..
πάρουν θέση, σύμφωνα με το δόγμα "όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας". Απαγορεύουν στο Ιράν να φτιάξει ισχυρό στρατό ! Κανείς φυσικά δεν μας εξηγεί, γιατί μπορούν δεκάδες χώρες να κάνουν δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων, αλλά το Ιράν απαγορεύεται! Με ποιά λογική; Γιατί μπορεί να έχει το Πακιστάν και η Βραζιλία, τέτοια όπλα, αλλά όχι το Ιράν; Την απάντηση την ξέρετε όλοι, αλλά ντρέπονται να σας την πουν τα ΜΜΕ.
Η Ελλάδα όμως έχει την ατυχία, να προμηθεύεται πετρέλαιο, με υποφερτούς όρους, μόνο από το Ιράν. Μόνο το Ιράν μας κάνει πίστωση.
Οι "σύμμαχοί μας" όμως, που δεν θέλουν να αποκτήσει στρατιωτική ισχύ το Ιράν, για να μην απειλήσει ποτέ το Ισραήλ (αυτή είναι η αιτία, να μη μακρυγορούμε και κοροϊδεύουμε τους Έλληνες, όπως τα Αμερικανικά ΜΜΕ τους πολίτες τους), μας ζορίζουν να συμμετέχουμε σε οικονομικό αποκλεισμό του Ιράν και μας απαγορεύουν την ουδετερότητα. Πρέπει να πάρουμε θέση!
Και φυσικά οι ολίγιστοι Έλληνες πολιτικοί, που τάσσονται υπέρ των δυτικών στη σημαντική αυτή ιστορία, παίρνουν ξεκάθαρα το μέρος του Ισραήλ δηλαδή, αλλά δεν μπορούν να αποκομίσουν ένα χειροπιαστό όφελος. Χαλάμε, που χαλάμε τις σχέσεις μας με τους Άραβες, τασσόμενοι ανοιχτά με το φιλοσιωνιστικό μέτωπο, να ΄χουμε και κανένα όφελος !

Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο Εχούντ Μπάρακ, Αμυντική συνεργασία και Ιράν στην ατζέντα των συναντήσεων στις 10-11/1, είναι η είδηση και

η αντίδραση του Δικτύου Αλληλεγγύης:

ΕΞΩ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΜΠΑΡΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη στις 10 Ιανουαρίου έρχεται στην Αθήνα για επίσκεψη ένας ακόμα σφαγέας του παλαιστινιακού λαού, ο υπουργός πολέμου του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ. Θεωρούμε την επίσκεψή Μπάρακ πρόκληση για τα αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης που τρέφει ο ελληνικός λαός για τον αδελφό παλαιστινιακό λαό.

Η στρατηγική συμμαχία που έχει συμπήξει το ελληνικό κράτος με το κράτος του Ισραήλ βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Το κυβερνητικό μαύρο μέτωπο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ συσφίγγει και επεκτείνει την συμμαχία που εγκαινίασε η κυβέρνηση Παπανδρέου σε στρατιωτικό, πολιτιστικό και οικονομικό επίπεδο, μπλέκοντας την Ελλάδα βαθιά στα τυχοδιωκτικά παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Καθιστά τη χώρα μας συνυπεύθυνη στην καταπίεση, εξόντωση και γενοκτονική πολιτική που υιοθετεί το κράτος του Ισραήλ εις βάρος των Παλαιστινίων.

Η συμμαχία της κυβέρνησης Χριστόφια στην Κύπρο με το Ισραήλ για την ΑΟΖ, τα κρυφά και φανερά ανταλλάγματα της εξωτερικής διπλωματίας Κύπρου – Ελλάδας με το Ισραήλ, τα τύμπανα του πολέμου εις βάρους του Ιράν με την καθοριστική συμμετοχή του Ισραήλ, η όξυνση της σύγκρουσης με την Τουρκία προλειαίνουν ένα εφιαλτικό σενάριο ανάφλεξης στην εγγύτερη περιοχή με την μοιραία συμμετοχή του λαού μας.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τρίτη 10 Γενάρη, 6μ.μ., απέναντι από τη Βουλή 

·   Να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς τους
·   Εξω ο σφαγέας Μπάρακ από την Ελλάδα
·   Παύση κάθε συνεργασίας με το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ
·   Λευτεριά στην Παλαιστίνη


Μέχρι τώρα υπογράφουν οι (ο κατάλογος είναι ανοικτός):

Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη