15 Ιαν 2012

Καταγγελία για Φαρμακείο στην Καλαμαριά

Τη λάβαμε και τη δημοσιεύουμε αυτούσια

Αγαπητό taxalia,

Στέλνω αυτή την επιστολή γιατί πραγματικά έχω βγει από τα ρούχα μου! Χθες το βράδι, λοιπόν, όντας άρρωστος με πυρετό, βήχα, συνάχι και τα συναφή, αποφάσισα να κατευθυνθώ στο κοντινότερο φαρμακείο για να αγοράσω τα απαραίτητα…


Μπήκα στο διαδίκτυο, πληκτρολόγησα τη διεύθυνση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (http://www.fsth.gr/efhmereu_farmak.asp)  και βρήκα τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.
Καθώς διαμένω στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη στην Καλαμαριά και πιο συγκεκριμένα επί της Βρυούλων το κοντινότερο (διανυκτερεύον μέχρι της 8:30 το πρωί) φαρμακείο σε εμένα, βάση πάντα των καρτελών του Φ.Σ.Θ, ήταν το φαρμακείο της κ. Χαμουρατίδου Ευδοξίας στην οδό Αδ. Κοραή 6 στην πλατεία Σκρα το οποίο βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο. Περιχαρής λοιπόν ξεκίνησα αλλά…..λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο. Φθάνοντας εκεί το Φαρμακείο δεν ήταν απλά κλειστό, αλλά αμπαρωμένο. Καλοπροαίρετος πάντα, χτύπησα και το κουδούνι, αλλά τζίφος..κανείς! Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!

Εξοργίστηκα εντελώς! Για 3 λόγους. Πρώτον γιατί δεν υπήρχε άλλο φαρμακείο κοντά και έπρεπε να πάω ή στην Τούμπα, ή στην Καμάρα (τραγικά μακριά), δεύτερον γιατί μου έχει ξανασυμβεί το ίδιο περιστατικό με φαρμακείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παλαιότερα (περιστατικό για το οποίο είχα κάνει καταγγελία στο σύλλογο ) και τρίτον  ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, στο ευαίσθητο κομμάτι της υγείας, που μπορεί ένα φάρμακο να σου κοστίσει ακόμα και τη ζωή σου αν το χρειάζεσαι άμεσα, να έχεις εφημερία και να ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ? Γιατί?, γιατί δεν βγάζεις πολλά το βράδι?, ας μη διάλεγες κορίτσι μου διανυκτερεύσεις αν δεν μπορείς. Αλλά έτσι είναι ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ και για τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρει. Αλήθεια ποιος ο ρόλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου; Σε τι ενέργειες προχωρά σε τέτοια περιστατικά. Μια δήθεν παραπομπή κύριοι στο πειθαρχικό συμβούλιο με δήθεν κυρώσεις (όπως μου είχατε απαντήσει παλαιότερα) ξέρετε ότι δεν πείθουν κανένα. Φροντίστε λοιπόν να διορθώσετε τα του οίκου σας και μετά ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα. ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά για όσους δεν έχουν επαγγελματική αλλά κυρίως κοινωνική συνείδηση.

Και για την ορθότητα της καταγγελίας μου σας επισυνάπτω της παρακάτω φωτογραφίες που αποδεικνύουν όσα γράφω.

 Φωτο 1: Το "αμπαρωμένο" φαρμακείο της κ. Χαμουρατίδου χθες το βράδι



Φώτο 2: Η οθόνη με τις εφημερίες όπως φαίνεται μέσα από το άνοιγμα στα σιδερένια ρολά του εν λόγω φαρμακείου. (Τραγικό να γράφει ότι εφημερεύεις και να είσαι κλειστός)

 Φώτο 3: Η οθόνη μετης εφημερίες πιο κόντα

Φώτο 4: Τa φαρμακεία που εφημέρευαν χθες το βράδι και στο internet.

Παρακαλώ να τη δημοσιεύσετε
Ευχαριστώ,
Π.Α

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη