18 Ιαν 2012

Πέντε ακόμα συλλήψεις για το κύκλωμα τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη

Ένας από αυτούς, φέρεται να έχει διακινήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η φορολογική του δήλωση ήταν κατά πολύ μικρότερη. Ο αριθμός των συλληφθέντων είναι τόσο μεγάλος που υπάρχει ….έλλειψη χώρου στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Πέντε ακόμα συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, για το κύκλωμα τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη. Ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων ανέρχεται πλέον σε 52, ενώ..
κατασχέθηκαν 19 πολυτελή αυτοκίνητα, 4 δίκυκλα, εκατοντάδες συναλλαγματικές και επιταγές, 100.000 ευρώ σε μετρητά, εκατοντάδες… ιδιωτικά συμφωνητικά δανείων και διάφορα έγγραφα. 
Ενδεικτικό της κατάστασης ενώπιον της οποίας έχουν βρεθεί οι αστυνομικοί, είναι ότι δεν μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έχουν διακινηθεί μέσω των τοκογλυφιών και αναμένουν τη συνολική άρση απορρήτου για τις καταθέσεις των συλληφθέντων. Ένας από αυτούς, φέρεται να έχει διακινήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η φορολογική του δήλωση ήταν κατά πολύ μικρότερη. Ο αριθμός των συλληφθέντων είναι τόσο μεγάλος που υπάρχει ….έλλειψη χώρου στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. 
Έτσι, χθες οι συλληφθέντες «φιλοξενήθηκαν» στο αμφιθέατρο του κτηρίου. Στα χέρια της αστυνομίας, εκτός από τις εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων βρίσκονται και επώνυμες καταγγελίες θυμάτων του κυκλώματος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη