10 Ιαν 2012

Απάντηση Κλεόβουλου Θεοτόκη στο taxalia

Αγαπητοί φίλοι στο ΤΑΧΑΛΙΑ,
Με έκπληξη διάβασα στη σημερινή ανάρτησή σας με θέμα «Εσωτερικό πρόβλημα στην παράταξη Ζορπίδη προκάλεσε ο … Μητράκης!!!» στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, να εμπλέκεται το όνομά μου.
Σχετικά με όσα αναφέρονται θα ήθελα να σας τονίσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, αφού η συνεργασία και οι προσωπικές μου σχέσεις με τον επανεκλεγέντα..
πρόεδρο κο Μιχάλη Ζορπίδη, με ποσοστό αποδοχής 59% από τους συναδέλφους μας, βρίσκονται σε άριστο σημείο και ουδεμία ρήξη έχει επέλθει.
Οι τεκμηριωμένες προτάσεις του προέδρου μας έχουν τύχει της καθολικής αποδοχής της διοικητικής επιτροπής συμπεριλαμβανομένου και του συγκεκριμένου θέματος που αφορά την οργάνωση και του γραφείου τύπου.
Είναι στη λογική, άλλωστε, τόσο της ομάδας του Μιχάλη Ζορπίδη, όσο και εμού προσωπικά ως Β’ Αντιπροέδρου, όταν μία παράταξη διεκδικεί και εκλέγεται, όπως εν προκειμένω στο Επιμελητήριο, να «καταθέτει» την οποιαδήποτε κομματική ταυτότητα μετεκλογικά, χωρίς βέβαια να την απαρνείται, πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ μέχρι σήμερα.
 Στο πλαίσιο αυτό η επιλογή των συνεργατών της γίνεται υπερκομματικά με κριτήριο τις ικανότητές τους, αφού ως πρώτιστο μέλημα έχουμε την ανάδειξη και υπεράσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών, από και για τους οποίους εκλεχτήκαμε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που αναπτύσσεται και με αφορούν, αυτά έχουν κριθεί οριστικά τόσο από τη δικαιοσύνη όσο και από τους συμπολίτες μας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση της παρούσης επιστολής.

Με εκτίμηση

Κλεόβουλος Θεοτόκης
..........



σημείωση διαχειριστών taxalia: ευχαριστούμε τον κ.Θεοτόκη και υποθέτουμε ότι οι συντάκτες των σχετικών άρθρων θα επανέλθουν με την άποψή τους και θα τους παρακαλούσαμε να το κάνουν επώνυμα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη