23 Φεβ 2012

Άρης: Διοίκηση έως το 2014 και "ναι" στον επενδυτή

Η Λέσχη Φίλων Άρη, η οποία μετονομάστηκε πλέον σε «Κοινωνία Μελών Άρη» αποφάσισε κατά πλειοψηφία να παρατείνει τη θητεία της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ Άρης...
ως το 2014, στη γενική της συνέλευση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Παράλληλα, δόθηκε το πράσινο φως στον Θανάση Αθανασιάδη για να προχωρήσει στη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο που θα φέρει άμεσα 2,5 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Το όνομα του επενδυτή παραμένει άγνωστο, αφού δεν κοινοποιήθηκε στην συνέλευση, με τον πρόεδρο κ. Αθανασιάδη να εξηγεί ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας.
«Στο αμέσως προσεχές διάστημα, μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου, είναι ένα ποσό που πλησιάζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Αναλόγως των συνθηκών που θα επικρατήσουν και των αναγκών της ομάδας, έχει συμφωνηθεί αυτή να ενισχυθεί στο βαθμό που απαιτείται για να είναι εφικτή η πραγμάτωση των στόχων της. Χρονικά, για να υλοποιηθεί η πρόταση θα πάρει μίνιμουμ μέχρι και το τέλος της σεζόν. Πρακτικά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να αφομοιωθεί, με βάση την ανάγκη για εισροή χρημάτων στην ομάδα. 
Οι άνθρωποι που θέλουν να εμπλακούν με τον Άρη, εμπιστεύθηκαν το εγχείρημά μας αναφορικά με τις κατασκευαστικές εταιρίες τη δική μου και του κ. Ορφανίδη, αλλά και το τρόπο διοίκησης της ΠΑΕ. Η σύμβαση διέπει προσωπικά κάποια μέλη, που θα συγκροτήσουν έναν φορέα διαχείρισης χρημάτων. Ο χρονικός ορίζοντας μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος από 3 χρόνια, σε αυτό το σκέλος αφορά εμάς προσωπικά και τον Άρη» ανέφερε ο κ. Αθανασιάδης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι πως ο χρηματοδότης δεν θα συμβληθεί με την ΠΑΕ, δηλαδή δεν πρόκειται να πάρει μετοχές ή θέση στο ΔΣ της εταιρίας.
thestival
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη