20 Φεβ 2012

Τα χάλια της Θεσσαλονίκης ή "ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ - ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ"

Παραμύθι οι 100.000 κλήσεις σε ένα χρόνο !
Βρήκαν θέμα ν΄ αχολούνται εκεί στον δήμο και στην δημοτική αστυνομία. Αφού απέτυχαν να διώξουν τους παράνομους μικροπωλητές, να συμμαζέψουν τα τραπεζοκαθίσματα από τους τραπεζόδρομους και ακόμα ψάχνονται με την Ικτίνου, την Αριστοτέλους, την Λ. Νίκης, την Αθωνος και..
όλες τις μικρογειτονιές εκτός κέντρου, αφού ολοι οι πεζόδρομοι και οι διαπλατύνσεις στις γωνίες έγιναν τραπεζόδρομοι, βγήκαν να καλύψουν τον δήμαρχο Μπουτάρη για την δήλωση του ότι ''απέτυχαν στο κυκλοφοριακό''. 
Ανακοινώνουν συνεχώς στις τοπικές εφημερίδες φούμαρα, ότι εξαφανισμένοι έκοψαν 102.000 κλήσεις το 2011, αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο τους, ο οποίος δεν είναι εισπρακτικός, αλλά οι Ελληνες έχουν κακή νοοτροπία. 
Δηλαδή πόσοι δημ. αστυνομικοί γράφουν κάθε μέρα ; 20, 30, ; άντε 50. Κόβουν δηλαδή 280 κλήσεις την ημέρα. Χειμώνα, καλοκαίρι, γιορτές, Σαββατοκύριακα κ.λ.π. Να γελάσω τώρα ή μετά; 
Και από τις υποτιθέμενες 102000 κλήσεις, πόσες εισπράχθηκαν Κα Γούλα ; 
Και την Αγ. Σοφίας όσο και αν την περιφράζετε με εμπόδια που εμποδίζουν πλέον την στροφή γύρω από την πλατεία από τα στενέματα, πάντα απ΄ έξω παρκαρισμένοι θα είναι. Σε λίγο θα στρίβουν μόνο δίκυκλα. 
Οι μόνοι που έμειναν έξω από την πεζοδρόμιση της Αγ. Σοφίας, είναι αυτοί που δικαιούνται να έχουν πρόσβαση από τον Νόμο. Δηλ. οι μόνιμοι κάτοικοι. Αυτούς βλάψατε, όχι τους άλλους. 

Υπάρχει και ''η άλλη λύση'' δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, που δεν συνάδει όμως με την φιλοσοφία ΚΑΜΙΑΣ πολιτισμένης χώρας. Δηλ. πεζοδρομήσεις χωρίς υποδομές. Τώρα ανακαλύψατε εκεί στον δήμο, ότι οι έλληνες είναι ωχαδελφιστές ; 
Η άλλη λύση είνα ν΄ απογορεύσετε την κυκλοφορία σ΄ όλο το κέντρο. Με δημοκρατικές διαδικασίες ! Πριν 2 -3 χρόνια δεν το ξέρατε ; ή τότε παραμυθιάζατε τον κόσμο με τα πολλά θα, θα, θα .... 
Τότε που έλεγε ο Μπουτάρης ότι θα επιτρέπει τους φορολογικά τακτοποιημένους έγχρωμους μικροπωλητές που έχουν νόμιμες άδειες παραμονής, να πωλούν τα παράνομα τους εμπορεύματα. Θα τους εφοδίαζε με ταμειακές μηχανές στα πεζοδρόμια. Ας προχωρήσει σήμερα στην πράξη. Τα ξέχασε αυτά ; 
Μπροστά στον Φωκά χρειάζεται καμμιά δεκαριά ταμειακές μηχανές. Eκτός και αν τους πάει στην Ικτίνου για να διώξει και τα παράνομα τραπέζια. Αφήστε που κι εκεί πλέον δεν χωράνε αφού έγινε σκουπιδόδρομος, όπως όλο το ιστορικό (κατ΄ευφημισμό) κέντρο. Κάδοι μπλέ, πράσινοι, σκουπίδια μέσα έξω, μπάζα, έπιπλα, ζουμιά, βρώμα και χαλασμένες σκουπιδιάρες που τους πέφτουν οι κάδοι. 
Σε λίγο οι κάδοι θα είναι περισσότεροι από τ΄ αυτοκίνητα των κατοίκων. Αυτή είναι διοίκηση, στο κλίμα των ημερών.... 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη