11 Φεβ 2012

Κύριε Παπανδρέου και Σαμαρά, είστε ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ !

Όπως σας το γράφουμε: Χοντρομαλάκες!
Έχετε συναίσθηση του τι πιστεύει ο λαός τον οποίο εκπροσωπείτε; 
Δεν τολμάμε να γράψουμε κάτι "υπεύθυνο" και μας τρώει ο κόσμος παντού, στο blog, στα e-mails, στο facebook, στο twitter....Όλοι λένε "μην τρομοκρατείτε ρε λαμόγια του Σαμαρά τον κόσμο, μην στηρίζετε τους προδότες...". Να το ξαναπούμε άλλη ..
μια φορά ντόμπρα και ξεκάθαρα: δεν πείσατε κανέναν, δεν φοβερίσατε κανένα, με αυτά που θα ακολουθήσουν σε περίπτωση χρεοκοπίας.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών:

1) Εμείς που έχουμε ψυχή, τσαμπουκά, τσαγανό και μάθαμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, που σας λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι κίνδυνοι που μας περιγράφετε. Τους ξέρουμε, ξέρουμε ότι μπορούν να συμβούν, ξέρουμε ότι μπορεί να ψάχνουμε στα σκουπίδια και να τρώμε τα παιδιά μας από την πείνα, αλλά είμαστε έτοιμοι να το ζήσουμε! Είμαστε έτοιμοι ρε, το καταλαβαίνετε; Αναλαμβάνουμε την ευθύνη, δεν θα τα βάλουμε μαζί σας αύριο, επειδή θα ψοφάμε στον δρόμο σαν τα σκυλιά. Είναι επιλογή μας. Το θέλουμε. Το θέλουμε ρε μαλάκες, πώς αλλιώς να σας το πούμε; Δεν φοβόμαστε αυτά που μας παρουσιάζετε ως τραγικά. Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε, αρκεί να μην υπογράψετε. Μην υπογράφετε, δεν σας εξουσιοδοτήσαμε να μας σώσετε.

2) Υπάρχουν οι άλλοι, οι πολλοί, που αμφισβητούν ότι θα έχουμε τραγικές συνέπειες. Αυτοί που λένε "έλα μωρέ, μην κινδυνολογείτε". Ε, λοιπόν, με ποιό δικαίωμα, δεν τους δίνετε την ευκαιρία να διαπιστώσουν στην πράξη αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν όλα αυτά τα δραματικά;

Τι σκατά δημοκρατία έχουμε; Γιατί δεν κάνετε αυτό που θέλει ο λαός;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη