8 Φεβ 2012

ΤΩΡΑ: Αφόρητες πιέσεις σε Καρατζαφέρη. Τα βροντάει;

ΑΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ δέχεται ΑΥΤΗΝ την στιγμή ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ απο τον Λ.Παπαδήμο, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γ.Παπανδρέου , ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ το μνημόνιο προκειμένου να μην εμφανιστούν πρός τα έξω διαιρεμένοι. Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ στίς..
 ΑΦΟΡΗΤΕΣ εκβιαστικές πιέσεις και φωνάζει ότι ΑΝ δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους , το ελεγκτικό συμβούλιο και την Τράπεζα της Ελλάδος , ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ !!!
...................
αυτό που μόλις διαβάσατε είναι κάτι σαν  non-paper του ΛΑ.Ο.Σ. που παρουσιάζει σαν αντιστασιακό ήρωα τον Πρόεδρό του. Μένει να δούμε, αν όντως δεν θα υπογράψει αν πρόκειται για ηρωική έξοδο ή θα αλλάξει γνώμη.
Στο taxalia εκτιμούμε ότι θα ο κ.Καρατζαφέρης, πιεσμένος από τις δημοσκοπήσεις θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αφού βλέπει ότι τα αντιμνημονιακά κόμματα του κλέβουν ψήφους. 

Επομένως, για να κάνουμε και λίγη πολιτική ανάλυση, φοβού τις δημοσκοπήσεις. Μπορεί να είναι στημένες για να εξωθούν κάποιους σε ακραίες συμπεριφορές. Όσοι πολιτικοί έχουν το μυαλό στις δημοσκοπήσεις, γίνονται όπως οι τηλεαστέρες που έχουν το νου στα νουμεράκια της AGB, δηλαδή ...αρεστοί και όχι χρήσιμοι.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη