22 Φεβ 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΔΕ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

- Ανακοίνωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης
Με την αποψινή (Τετάρτη) σύσκεψη της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης ολοκληρώνονται οι ..
διαδικασίες των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών του Νομού, που συγκαλούνται ενόψει των εκλογών αλλά και για να εξετάσουν θέματα σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.
Τις συνεδριάσεις συγκαλεί ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και σε αυτές συμμετέχει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δημήτρης Τσάμης. Κύριο θέμα συζήτησης αποτελεί η διαδικασία μέσα από την οποία θα προκύψει η καλύτερη δυνατή οργανωτική ετοιμότητα των κομματικών οργανώσεων ενόψη της μεγάλης εκλογικής μάχης που θα δοθεί στις εθνικές εκλογές του Απριλίου.
Επίσης αναλυτική συζήτηση γίνεται και για θέματα που απασχολούν την κομματική βάση, όπως η πρόσφατη ψήφιση του Μνημονίου και η στάση της ΝΔ σε αυτήν αλλά και η διαγραφή των βουλευτών.
Το συμπέρασμα που προκύπτει από τις συζητήσεις αυτές είναι ότι η ΝΔ, ως η μόνη σοβαρή, αξιόπιστη και δυνατή πολιτική δύναμη και φορέας διακυβέρνησης του τόπου, μέσα στην πιο κρίσιμη συγκυρία της πρόσφατης ιστορίας του, οφείλει απέναντι στην Πατρίδα, την ιστορία του κόμματος και τα μέλη του να ασκεί εκείνη την πολιτική που δεν θα είναι πρόσκαιρα δημοφιλής αλλά θα είναι χρήσιμη και σωτήρια για το μέλλον.
Η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης συνέρχεται απόψε στις 8 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη