10 Φεβ 2012

Παρέμβαση του εκτελεστικού γραμματέα της ΠΚΜ Δ.Λευκόπουλου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΚΜ Δ. ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ 
Στις 08/02/2012 δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα (taxalia) κείμενο του Πολιτικού Μηχανικού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νικολάου Ψαλτόπουλου με τίτλο «Είναι Ψεύτης ο Τρεμόπουλος και σπιλώνει υπολήψεις», ο οποίος..
απαντούσε σε προηγούμενη ανακοίνωση της παράταξης «Οικολογία – Αλληλεγγύη».
Σε κάποιο σημείο του κειμένου, ο κ. Τρεμόπουλος τον αποκαλεί «Προϊστάμενο του Συστήματος Ψωμιάδη». 
Έχει απόλυτο δίκαιο να διαμαρτύρεται ο κ. Ψαλτόπουλος διότι είναι πάγια η τακτική του κ. Τρεμόπουλου να χαρακτηρίζει έτσι όλους όσους συμφωνούν με τον κ. Ψωμιάδη. 
Έλεος πια! 
Η Παρέμβαση μου συνίσταται στο ότι θα πρέπει να διευκρινιστούν ορισμένα θέματα σχετικά με την μετακίνηση του κ. Ψαλτόπουλου. 
Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν άριστα τις ικανότητες του κ. Ψαλτόπουλου, την εργατικότητά του και την επιστημονική του κατάρτιση. Με το νόμο του Καλλικράτη αναβαθμίστηκε σε Δ/νση η Πολιτική Προστασία, οι αρμοδιότητες της οποίας καλύπτουν επτά (7) νομούς. 
Εν γνώσει της διοίκησης ήταν ότι ο τοποθετηθείς διευθυντής θα αποχωρούσε σε 3 μήνες και θα αναλάμβανε ο κ. Ψαλτόπουλος που τοποθετήθηκε προσωρινά ως Προϊστάμενος τμήματος στην Δ/νση Πολιτικής Προστασίας. Με δεδομένο ότι ο οργανισμός της Περιφέρειας προβλέπει μηχανικό, ήταν η ενδεδειγμένη λύση, ενώ συγχρόνως αναβαθμιζόταν και ο κ. Ψαλτόπουλος. 
Η έλευση όμως 120 μηχανικών από 1/07/2011 λόγω μετάταξης από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια ανέτρεψε τα σχέδια μας γιατί δεν γνωρίζαμε την ιεραρχία των νέων μηχανικών. Εξάλλου τα προβλήματα τα γνωρίζει καλύτερα η υπηρεσία και συγκεκριμένα ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο οποίος θεσμικά είναι αρμόδιος για την τοποθέτηση και τις μετακινήσεις του προσωπικού. 
Κατόπιν τούτου η τοποθέτηση του κ. Ψαλτόπουλου δεν έγινε για την υποβάθμιση του αλλά τουναντίον για την αναβάθμισή του. 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. 
Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΚΜ 
 Δημήτριος Λευκόπουλος
...
Για την ιστορική αναδρομή:
To κείμενο Λευκόπουλου εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_8162.html
Το κείμενο Ψαλτόπουλου εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_7708.html
Το κείμενο Τρεμόπουλου εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_442.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη