29 Φεβ 2012

Θα υποχωρήσει ο Πούτιν και η Ρωσία στο θέμα της Συρίας;

Μια γαλλική παροιμία λέει ότι «όταν κάποιος θέλει να πνίξει τον σκύλο του, λέει ότι έχει λύσσα».
Στην περίπτωση μας, όταν οι δυτικές δυνάμεις θέλουν να εισβάλουν σε ένα κράτος, τα μέσα ενημέρωσης τους λένε ότι είναι μια βάρβαρη δικτατορία ότι τα στρατεύματά τους πρέπει να προστατεύουν τους...
άμαχους και ότι οφείλουν να ανατρέψουν το καθεστώς για να φέρουν τη δημοκρατία. Την αλήθεια την είδαμε στο Ιράκ και στη Λιβύη: οι αποικιοκρατικές δυνάμεις δεν έχουν απολύτως καμία ανησυχία για την τύχη των πληθυσμών, καταστρέφουν τη χώρα και την λεηλατούν. 

Τα παραπάνω είναι από συνέντευξη που έδωσε ο Thierry Meyssan στην αλγερινή εφημερίδα «La Nouvelle République» και όλοι στην Ελλάδα τα αντιλαμβανόμαστε. Κανείς στην Ελλάδα δεν αναμασά με την ευκολία που το κάνουν στις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες χώρες του "δυτικού κόσμου" την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Όλοι βλέπουμε πόσο "εκδημοκρατίστηκε" το Ιράκ, όπου πολλά χρόνια μετά την "ειρηνευτική" επέμβαση των ΗΠΑ, έχουμε καθημερινά εκατόμβη νεκρών από βόμβες, μεγαλύτερη ανασφάλεια από πριν  και τρομοκρατία. Οι επεμβάσεις της ιμπεριαλιστικής δύναμης έχουν ως κύρια αιτία την Κεντρική Τράπεζα κάθε χώρας. Αν η χώρα έχει κρατική κεντρική τράπεζα, οι χώρες του ..."ελέυθερου κόσμου" τη βομβαρδίζουν, με διάφορα προσχήματα. Τελικά, μετά από σωρεία "ειρηνευτικών επεμβάσεων" για να αποκατασταθεί η "δημοκρατία", σε χώρες με "τυραννικά καθεστώτα" κι άλλα παραμύθια της Δύσης, έμειναν μόνο 4 χώρες στις οποίες η Κεντρική Τράπεζα είναι 100% κρατική, δεν έχει ιδιώτες μετόχους, δεν "απαλλοτριώθηκε" δηλαδή από τους Rotchild.
Aυτές είναι η Β.Κορέα, η Κούβα, το Σουδάν και το Ιράν. Οι υπόλοιπες Κεντρικές Τράπεζες (που κόβουν νόμισμα κι ελέγχουν τη ροή χρήματος) είναι μέσα στο μαντρί των Rotchild.

Οι λαοί, από τους Ιρακινούς και τους Αφγανούς, μέχρι τους Σέρβους και τους Σύριους, προσβλέπουν παραδοσιακά στην αντίδραση της Ρωσίας, στα σχέδια των "ειρηνευτικών" επεμβάσεων της Δύσης. Μέχρι τώρα, η Ρωσία ξεκινούσε με αντιρρήσεις, οι οποίες στη συνέχεια κάμπτονταν. Έτσι, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να ανατρέψει τους σχεδιασμούς της Δύσης, σε καμμία χώρα του πλανήτη, όταν η Δύση είναι αποφασισμένη να την τιμωρήσει, επειδή δεν μπαίνει στο μαντρί των Rotchild. H υποταγή των ηγετών της Δύσης, στην τραπεζική μαφία είναι απόλυτη και κανείς δεν διανοείται να μην εκτελέσει τις διαταγές τους. "I follow orders", που λένε παγίως και οι Αμερικανοί αιχμάλωτοι.  Το ίδιο κάνουν και οι ηγέτες: ακολουθούν τις εντολές των αφεντικών τους τραπεζιτών.

Σε αυτή την απλή πραγματικότητα, δεν προκαλεί καμία έκπληξη η είδηση ότι "Αμερικανοί και Γάλλοι προμήθευαν με όπλα τους Σύριους αντάρτες ".
Το ζήτημα είναι, πόσο θα αντέξει ο Πούτιν να φέρει αντιρρήσεις στα σχέδια της Δύσης.
Κατά τη γνώμη μας, λίγο. Πολύ λίγο.
Ίδωμεν.

Σ.Γ/taxalia

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη