16 Φεβ 2012

Βόμβα! Σοκ! H Ελλάδα θα χρεοκοπήσει στις 23 Μαρτίου !


Μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή Αμερικανών τραπεζιτών - εκδοτών CDS - αποκαλύπτει ότι την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 θα υποβαθμίσουν S&P, Moody's και Fitch την Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπίας

Του 2012, σε ένα μήνα δηλαδή. Μπερδευτήκατε με την υπόθεση του...
"e-mail του τορναδόρου", το οποίο έκανε πάταγο πέρυσι; (ακόμη να πεί η αστυνομία ποιός ήταν ο τορναδόρος. Στη ζούγκλα τον ψάχνουν;).
Εκείνο το e-mail αποδείχθηκε φυσικά "μούφα", όπως το 99% αυτών που διακινούνται στο διαδίκτυο. Ο κόσμος όμως ψοφάει για μούφες, ψοφάει αρρωστημένα να τον δουλεύουν, έχει γεμίσει ο τόπος μαλάκες, που όταν τους λες "σοβαρευτείτε και μη διαδίδετε μαλακίες", γίνονται εχθροί σου και σε βρίζουν! Σου λέει ο άλλος "θέλω να ζώ με ψέμματα ρε φίλε, να ζώ με φανταχτερές μούφες".

Τέλος πάντων, επί του θέματος:

Ένα blog, απλά ένα blog, το οποίο γράφει αυτός ο τύπος http://hat4uk.wordpress.com/about/ o John Ward, και ονομάζεται slog, που όπως λέει ο βαρεμένος μπλόγκερ, είναι συντόμευση του "bollocks log", δηλαδή ......"παπαριές" !!!!!!!!!!! Το Αγγλικό blog "παπαριές" έκανε την αποκάλυψη.
Ο τύπος λοιπόν έκανε μια ανάρτηση προ λίγο, με τίτλο
"GREEK DEFAULT EXCLUSIVE: SENIOR US BANKERS GIVEN EXPLICIT TIMETABLE FOR ATHENS DEFAULT"
(Οι Αμερικανοί Τραπεζίτες έδωσαν το χρονοδιάγραμμα της πτώχευσης.)
Αυτά, τα λέει εδώ: http://hat4uk.wordpress.com/2012/02/16/greek-default-exclusive-senior-us-bankers-given-explicit-timetable-for-athens-default/

και το ρεζουμέ της ανάρτησης, αν βαριέστε να τη διαβάσετε είναι:
"Κορυφαίοι Αμερικανοί τραπεζίτες έχουν στα χέρια τους το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εξελίξεις στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο έχει ήδη αποφασιστεί πως την Παρασκευή 23 Μαρτίου και οι τρεις μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης, S&P, Moody's και Fitch, θα ανακοινώσουν την υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς χρεοκοπίας (default). "H Eλλάδα επίσημα θα υποβαθμιστεί σε καθεστώς χρεοκοπίας και από τους τρεις οίκους αξιολόγησης στις 23 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει, οι λογαριασμοί σε όλες τις ελληνικές τράπεζες θα παγώσουν, ενώ θα ακολουθήσει ανακοίνωση - λεπτομερής - λήψης έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης της κατάστασης, προκειμένου να αποτραπεί η μαζική φυγή των καταθέσεων"


Φυσικά, το ότι ο τύπος είναι φανφάρας, δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί κάποια στιγμή η χρεοκοπία. Μπορεί και να συμβεί σε 5 μέρες, μπορεί σε 5 χρόνια, μπορεί σε 100, who knows. Αλλά είναι σαν τις προβλέψεις για σεισμό. Πετάει ένας μια "πρόβλεψη", χωρίς να έχει στοιχεία,  ότι π.χ. θα κάνει μεγάλο σεισμό στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο. Κάθε σοβαρός και λογικός άνθρωπος ξέρει ότι ΔΕΝ το ξέρει ο παπατζής. Όμως δεν μπορείς να το διαψεύσεις, γιατί απλά, πλάκα πλάκα, μπορεί (ίσως, πιθανόν) να κάνει σεισμό και τελικά ο παπατζής που το είπε στην τύχη, θα σου τη βγεί από πάνω και θα σου πεί "είδες εγώ σου τα λεγα!"

Τέλος πάντων, ότι και να γράφω εγώ, είναι βέβαιο ότι η είδηση "Βόμβα (ή σοκ), Μυστικό έγγραφο αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα χρεοκοπεί στις 23 Μαρτίου", θα αναμεταδοθεί με ταχύτητα αστραπής σε 100.000 blogs. Μετά από μια-δυό αναδημοσιεύσεις, θα χαθεί η αρχική πηγή, που είναι ένας ιδόρρυθμος παππούλης blogger στη Βρετανία και θα καθιερωθεί ως είδηση, με την οποία θα μας πρήζουν ένα σωρό σαχλαμάρες bloggers.

Και θα τρέχει το κράτος να διαψεύδει. Και θα βγάζει διαψεύσεις ο Βενιζέλος....Αλλά μάταια!
Η ράδιο αρβύλα είναι ανίκητη Ευάγγελε... 
Η μαλακία διαδίδεται με αστραπιαία ταχύτητα σε αυτή τη χώρα-μούφα. Όσο πιό χαζό είναι το φανφαρόνικο θέμα, τόσο πιό γρήγορα διαδίδεται. Αρκεί να έχει μυστικισμό, ξένες πηγές, μυστικά έγγραφα και ολίγη από ...προδοσία.

Y.Γ. Σε νεώτερο άρθρο του (εδώ), ο blogger John Ward, διαχειριστής του Slog ("παπαριές"), γράφει: "The likelihood, of course, is that these revelations will act as a self-denying prophecy". (αυτά που γράφω, μπορεί να λειτουργήσουν ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία)".

Ανακεφαλαίωση για την ιστορία:
Δεν πρόκειται για είδηση, αλλά για άρθρο σε Βρετανικό blog με το όνομα slog και διεύθυνση http://hat4uk.wordpress.com. Είναι απλώς μια ανάρτηση σε ξένο blog. Τίποτε παραπάνω. Αυτή είναι η μοναδική -και αναξιόπιστη- πηγή της δήθεν είδησης για χρεοκοπία στις 23 Μαρτίου 2012, από το Αγγλικό blog "παπαριές".


Αυτά και τώρα ....διαδώστε το. Όχι την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά τη μούφα, ως συνήθως...

Φ.Μ. http://taxalia.blogspot.com, 16-2-2012, 21.45'
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη