22 Φεβ 2012

H σιωπή είναι χρυσός

Δεν μπορεί ακόμη να το χωνέψει ο Καρατζαφέρης αυτό που έπαθε με το Βορίδη και τον Άδωνι . Αφρούς βγάζει για τους κουμπάρους του και όχι μόνο αυτός αλλά και τα παπαγαλάκια του βουλευτές και μη. Και όσο τα ποσοστά θα κατεβαίνουν τόσο θα εξαγριώνεται αλλά θα ρίχνει και το επίπεδό του, αν είχε κάτι απ΄ αυτό.
Απόψε στη βουλή αποκάλυψε τον πραγματικό Καρατζαφέρη, τον άνθρωπο που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να αναδειχθεί πότε με κολοτούμπες και πότε με λαϊκισμούς και εξυπνάδες. Στη σημερινή του αγόρευση και προς το τέλος της απευθύνθηκε προς το ΚΚΕ και έκανε χρήση της γνωστής φράσης ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ, και για ρίξει την μπηχτή του προς τη ΝΔ , που τον τσούζει, είπε ότι το ΤΣΕΚΟΥΡΙ το έχει η ΝΔ, προφανώς υπονοώντας τη γνωστή φωτό του Βορίδη με το τσεκούρι. Τόσα χρόνια που το είχε στο κόμμα του το τσεκούρι, και μάλιστα έγινε και πνευματικός πατέρας του παιδιού του κρατούντος το τσεκούρι, ήταν καλό και από βαμβάκι. Τώρα που μετακόμισε στη μεγάλη πολυκατοικία, έγινε ατσάλινο και επικίνδυνο.
Θα απευθυνθώ προσωπικά σε σένα πρόεδρε τώρα.
Κρίμα πρόεδρε, χάνεις τη ψυχραιμία σου αλλά και το δίκαιό σου (αν έχεις) και καλά θα κάνεις να σιωπάς. Εσύ τους ανέβαζες διαμάντια και αρίστους. Εσύ τους εκθείαζες και μίλαγες με τα καλύτερα λόγια για αυτούς. Εσύ έγινες κουμπάρος του Άδωνι και της Ευγενίας και γύριζες την πλάτη σου στον πατέρα Πλεύρη, μέσα στην εκκλησία, για να μην ανταλλάξεις χειραψία και σε πάρουν καμιά φωτογραφία και σε χαρακτηρίσουν ακροδεξιό. Εσύ τα έκανες όλα αυτά όπως και πολλά άλλα και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά από τα πρώην στελέχη σου με τα οποία ξεκίνησες την πορεία του ΛΑΟΣ, δεν είναι πια μαζί σου, διότι σιχάθηκαν τις πολιτικές κολοτούμπες σου. Και θα σου φύγουν και άλλοι οσονούπω. Ακόμη και ο Λυμπερόπουλος που υπονοούσες ότι θα έλθει μαζί σου, μάλλον επιστρέφει στο μαντρί και αύριο πηγαίνει για εξομολόγηση και άφεση αμαρτιών στο Σαμαρά. Και αν και δεν τον πάω, ο Παπαϊωάννου είχε δίκαιο όταν δύο φορές σου ανταπάντησε ότι η αλλαγή της στάσης σου οφείλεται στην πτώση των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις.  
Και από εκεί που σε εμφάνιζαν μεταξύ των πρώτων στη δημοφιλία, και υπερηφανευόσουν ως παγόνι,  στη προχθεσινή δημοσκόπηση σε εξαφάνισαν και ούτε καν στη λίστα δεν ήσουν. Δυστυχώς, έπαιξες και έχασες και δεν σου φταίνε ούτε τα σπαθιά ούτε τα τσεκούρια. Άλλα φταίνε εκεί στη Καλλιρρόης και πολύ περισσότερο ΕΣΥ, που χρησιμοποιείς λάθος ανθρώπους σε λάθος θέσεις. Και όλοι αυτοί που στα φιλικά σου ιστολόγια εξυβρίζουν αυτούς που μέχρι χθες τους έγλειφαν και ξεσκόνιζαν τις καρέκλες για να καθίσουν, καλά θα κάνεις να τους πεις να σταματήσουν τις ασχήμιες, διότι μάλλον αντίθετα αποτελέσματα επιτυγχάνουν παρά καλό στο κόμμα σου. Ο κόσμος έχει μνήμη και κρίση και αυτό ένας που θέλει να είναι αρχηγός δεν πρέπει να το ξεχνά. Σ αυτές τις περιπτώσεις η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΡΥΣΟΣ διότι σε αντίθετη περίπτωση ισχύει το «ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΑΡ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ» !

Βλέπεις η γνωστή παροιμία περί παλουκιών, κάποτε γίνεται και πραγματικότητα και ακόμη δεν ανακοινώθηκε επίσημα η δημιουργία του νέου κόμματος του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ που τουλάχιστον τήρησε σταθερότατη πορεία από ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1 και μετά.

ΟΡΕΣΤΗΣ
(Πρώην ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη