5 Μαρ 2012

Το ΠαΣοΚ διαψεύδει τα περί κίνησης υποστήριξης ΓΑΠ με ανόητες απειλές

Κυνηγούν και τα χιουμοριστικά γκρουπάκια στο facebook οι προοδευτικοί;
Απάντηση στο κείμενο που κυκλοφόρησε (μπορείτε να το δείτε εδώ:http://taxalia.blogspot.com/2012/03/blog-post_5255.html) για την στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου ώστε να..
μείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου του Κινήματος. Μάλιστα, επισημαίνει πως το περιστατικό αυτό ερευνάται ήδη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: ...
"Κείμενο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και το σχετικό blog στο οποίο παραπέμπει, με την υπογραφή "Κίνηση φίλων ΓΑΠ", καθώς και η σελίδα οικονομικών προσφορών σε δολάρια (!), στην οποία στην συνέχεια σε οδηγεί, για την οικονομική ενίσχυση του blog, αλλά με το παραπλανητικό τίτλο "Κίνηση ΓΑΠ", προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του, Γιώργο Α. Παπανδρέου, και ήδη όλη αυτή η απάτη ερευνάται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος και καταγγελίες πολιτών"

Σχόλιο taxalia: Τα περί ανάμειξης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι φαιδρά, όπως και η "κίνηση". Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κάποιους πολίτες να κάνουν ένα γκρουπ στο facebook ή μια συλλογή υπογραφών στο ipetitions, για οποιοδήποτε θέμα και με οποιοδήποτε ευφάνταστο λεκτικό. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα groups του facebook (και είναι χιλιάδες) είναι ανάλογου χιουμοριστικού χαρακτήρα.  Σιγά μην είναι ποινικό αδίκημα η δημιουργία ενός group στήριξης!!!!!!!
Και ποιός σας είπε ότι πρέπει να έχει την έγκριση του Παπανδρέου ένα group στήριξης;;;
To group πάντως στο facebook αυτή την ώρα, φαίνεται να εξαφανίστηκε κι αν έγινε με ευθύνη της Δ.Η.Ε. πρόκειται για διάπραξη ποινικού αδικήματος εκ μέρους των αστυνομικών! Να σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα, όπου όλοι κυνηγούν φαντάσματα. Ένας γραφικός, έχει εδώ και 4 χρόνια group στο facebook για την "απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους Έλληνες". Άλλος έχει φτιάξει group με το όνομα "Θέλουμε πίσω τον Καραμανλή". Άλλος έκανε group στήριξης στον Καζάκη (εδώ) Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα διωχθούν ποινικά; Σοβαρευτείτε στο ΠΑΣΟΚ !
Αν μη τι άλλο, δείχνει έλλειψη χιούμορ -εκτός από φασισμό- η διάθεση ποινικοποίησης των χιουμοριστικών blogs, sites, groups κλπ, όπως είναι το κορυφαίο "ΠΑΣΟΚ ή τέφρα".
Και είναι τελείως γελοίο, να ζητά το ΠΑΣΟΚ την δίωξη χρηστών του facebook, όταν έμειναν στο απυρόβλητο οι αλητήριοι που διακινούσαν πριν από 5 χρόνια το mail, με την ψευδέστατη και γελοιωδέστατη ανοησία περί εξώγαμων του Ευάγγελου Βενιζέλου!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη