24 Μαρ 2012

Περί της λευκής ψήφου

Η άποψή μου δεν τεκμηριώνεται Συνταγματικά ή Νομικά, δεν έχω αυτή τη δυνατότητα και ώς έκ τούτου είναι μόνον Πολιτική. 
Η δυνατότητα χρήσης Λευκού ψηφοδελτίου στην εκλογική διαδικασία, εξυπηρετεί ΜΟΝΟ τά κόμματα εξουσίας και ειδικότερα αυτό που θά λάβει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων, επομένως..
θα σχηματίσει Κυβέρνηση.
Με την θεσμοθετημένη δυνατότητα χρήσης Λευκού ψηφοδελτίου - δεδομένου ότι η Λευκή ψήφος όπως και η Ακυρη δεν έχουν δυναμική συμμετοχή στον καθορισμό ποσοστών επί των έγκυρων ψηφοδελτίων - οδηγείται ο ψηφοφόρος δολίως και ''όλως ανεπαισθήτως '' στην Πολιτική αυτοακύρωσή του, μη ψηφίζοντας, έστω μία σχετική πολιτική επιλογή του, δηλαδή κάποιο κόμμα δεύτερης επιλογής του, με αποτέλεσμα να μην μειώνεται το σχετικό ποσοστό - του κόμματος που θα σχηματίσει κυβέρνηση - στο σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων. 
 Ενα εφεύρημα - ΑΠΑΤΗ - για την εξουδετέρωση της απόρριψης του παρόντος πολιτικού συστήματος εκ μέρους του Εκλογικού Σώματος, βαθειά αντιδημοκρατικό και εν πολλοίς Πολιτικά ΑΝΗΘΙΚΟ. ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ, ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι θεμελιωδώς υψίστη αξία - ανάγκη και η κατάκτησή της απαιτεί ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ. 

 Ο Λ Ο Ι   Σ Τ Ι Σ     Κ Α Λ Π Ε Σ. Συμμετέχοντες στις εκλογές, αποδυναμώστε δραστικά τα δωσίλογα κόμματα που οδήγησαν την Πατρίδα μας και τον Λαό μας σε ξεπούλημα και τραγωδία. 

 Γ. Τζ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη