15 Μαρ 2012

Μούγκα από τα λαμόγια! Αυτό δεν είναι είδηση ωρέ;

«Σεβόμενος την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, οφείλω να αναμείνω τις τελικές αποφάσεις της. Και μόνο όμως το γεγονός ότι ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, στο τέλος της προκαταρκτικής εξέτασης, ζητά την άσκηση ποινικής δίωξης για ένα τόσο σοβαρό έγκλημα, σημαίνει ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις. Αυτό και μόνο σημαίνει πολλά», ήταν η αντίδραση του
Προκόπη Παυλόπουλου στην άσκηση ποινικής δίωξης του εισαγγελέα για την απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή! 

«Στόχος δεν ήταν μόνο ο πολιτικός. Στόχος ήταν το πολιτικό σύστημα. Στόχος ήταν ο τόπος όλος», η πρώτη αντίδραση του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού, αναφορικά με την πρωτοβουλία του εισαγγελέα πρωτοδικών, Νίκου Ορνεράκη, να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση και να ασκήσει ποινική δίωξη για το αδίκημα των «προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας», της «διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος» και της «αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα».
Μεταξύ μάλιστα των προπαρασκευαστικών ενεργειών, βάσει της δικογραφίας, εντάσσονται και τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη