29 Μαρ 2012

Μαρία θα τρέξεις κι εσύ;

εμείς οι αγύμναστοι θα έχουμε την ιατρική συνδρομή του Γάκη; αν είναι έτσι, τρέχουμε!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», με εκκίνηση το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερματισμό τον..
Λευκό Πύργο και όχι το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, λόγω των έργων που γίνονται εκεί. Στη διοργάνωση, η οποία θα γίνει την Κυριακή 1 Απριλίου, θα συμμετάσχουν συνολικά 6.000 δρομείς σε όλες τις κατηγορίες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ και θα καλυφθεί ζωντανά από την TV100.

Πρέπει να συγχαρούμε ως taxalia την TV100 και το ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που βοήθησαν πολύ την κορυφαία εκδήλωση.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών προέκυψε ότι δηλώθηκαν 1.200 αθλητές –τριες στον Μαραθώνιο, 1.400 αθλητές –τριες στο δρόμο των 10 km, 1.800 αθλητές –τριες στο δρόμο των 5 km.

Τέλος 1.500 μαθητές –τριες θα συμμετάσχουν στα 1000 μέτρα δημοτικών σχολείων και κοινωνικής προσφοράς, οι οποίοι θα μεταφέρουν το μήνυμα ότι «ο αγώνας για το περιβάλλον είναι Μαραθώνιος», καθώς και πάρα πολλοί δρομείς κοινωνικής προσφοράς. Ο φετινός μαραθώνιος έχει και εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στην πόλη της Μακεδονίας θα βρεθούν αθλητές από 15 χώρες. Μεγάλο ενδιαφέρον για το γεγονός έχουν δείξει και Ελληνες αθλητές.

Σήμερα Πέμπτη (29/3) στις 12.00 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής και ακολούθησε  συνέντευξη Τύπου, από όπου και οι φωτογραφίες του Γιώργου Τσιαντούκα και του Φωτογραφικού Πρακτορείου Θεσσαλονίκης.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη