16 Μαρ 2012

Πρωθυπουργός παρά τω Reichenbach...

με υπουργούς παρά τοις βοηθοίς του Reichenbach 

του Σωτήριου Καλαμίτση
Του Αγίου Χριστοδούλου σήμερα. Αιωνία η μνήμη του τρισμέγιστου μακαριστού Αρχιεπισκόπου. Του πραγματικού παπά, στα χνάρια του οποίου βαδίζει ο Πειραιώς Σεραφείμ. Πόσο διαφορετικά θα ήταν σήμερα τα πράγματα, αν ζούσε. Κι’ ας λύσσαγαν εναντίον του οι Συριζοπροοδευτικοί της πλάκας ή τεράστιοι μικρόνοες εγκέφαλοι τύπου Ανδρουλάκη. Αν ζούσε ο Χριστόδουλος..
θα έτρεχαν να κρυφτούν πίσω από τους «προοδευτικούς»  όλες οι μούρες που μας τυραννούν τα τελευταία 40 χρόνια.
               Ανεκάλυψαν λέει διαφθορά, μίζες, αρπαχτές και λιποθύμησαν. Έπεσαν από τα σύννεφα οι αθώες παιδούλες. Ποιοι; Αυτοί που εξέθρεψαν αυτά τα φαινόμενα.  Αυτοί που παρείχαν κομματική κάλυψη στα λαμόγια σε κάθε επίπεδο του κρατικού μηχανισμού. Έμειναν με το στόμα ανοιχτό, όταν άκουσαν τον Σπινέλλη να μιλάει για 4-4-2, σύστημα ποδοσφαιρικού συστήματος, εφαρμοζόμενο στον φοροελεγκτικό μηχανισμό. Δεν είχαν  ακούσει για πολίτες που κατήγγειλαν επίορκους εφοριακούς, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένο το προϊόν της εκβίασης, εστάλησαν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια είχαν το θράσος να προσλάβουν παραθυράτους δικηγόρους με μεγάλο κασέ για να τσακίσουν τους καταγγείλαντες πολίτες με μηνύσεις και αγωγές για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία. Άκουσον τα λαμόγια. Ο καθηγητής Χαριτάκης τα είχε γράψει στο ΒΗΜΑ το 2003 χωρίς να ψελλίσει ο,τιδήποτε η ομοσπονδία των εφοριακών. Τώρα αισθάνθηκε εαυτήν θιγείσα και υποβάλλει μήνυση. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος πρώτος έδειξε το ενδιαφέρον του για να παραμείνουν αποτελματωμένα τα λιμνάζοντα ύδατα. Τον ενόχλησε ο Πεπόνης και δεν τον ενόχλησαν τα βαρειά πεπόνια της παράταξής του, της γαλάζιας παράταξης και κάθε παράταξης που ξεσκίζουν καθημερινά τον έλληνα πολίτη.
               Και συνεχίζουν όλα αυτά τα ανθρωπάκια να αγορεύουν μαλακίες στη Βουλή. Τους βλέπω, τους ακούω και πιστεύω ειλικρινώς ότι πρέπει να υποστούν λοβοτομή. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουν να λένε ή μάλλον να διαβάζουν τόσες βλακείες, τόσες κοινοτοπίες. Και θα ζητήσουν πάλι την ψήφο μας. Δεν το βάζουν κάτω. Θα εκλεγούν, δυστυχώς, μερικοί από αυτούς και αρκετοί θα καταλάβουν υπουργικούς θώκους. Να κάνουν, όμως, τι; Το πρόγραμμα είναι καταρτισμένο, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από όλους τους προδότες. Γιωργάκης, Βαγγελάκης, Αντωνάκης, Λουκάς. Το κουαρτέτο της συμφοράς. Αντάλλαξαν την εξαθλίωσή μας με το γάλα στα ράφια των μεγαλομπακάληδων οι αχρείοι. Αν δεν υπέγραφαν, δεν θα είχαμε γάλα για τα παιδιά μας. Για τέτοιες ιδιοφυΐες μιλάμε.
               Θα έχουμε, λοιπόν, μετά τις εκλογές της 29.04.2012, αν διεξαχθούν, πρωθυπουργό και υπουργούς. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά. Θα παρατηρήσουμε, όμως, για πρώτη φορά ότι η χώρα μας θα έχει αποκτήσει πρωθυπουργό παρά τω Gauleiter Reichenbach και υπουργούς παρά τοις μπαστάκοις στα υπουργεία. Γι’ αυτά τα αξιώματα πασχίζετε ρε γίδια; Πάτε για παραδουλεύτρες της σκαtask force;
               Πού είσαι ρε Χριστόδουλε να τους πάρεις όλους παραμάσχαλα και να τους αφήσεις να σαπίσουν στις χωματερές της ιστορίας. Ακούς εκεί να ισχυρίζονται ότι με σώζουν οι δοσίλογοι της σύγχρονης Γερμανικής Κατοχής. Αυτοί που έχουν λησμονήσει τί ορίζει, μεταξύ πολλών άλλων, το Σύνταγμα:
             «Αρθρο 82:  1. Η Κυβέρνηση καθορίζει και κατευθύνει τη γενική πολιτική της Χώρας, σύμφωνα με τους ορισμούς του Συντάγματος και των νόμων. …»
               Ποια γενική πολιτική είπατε πως θα εφαρμόσετε; Τη δανειακή σύμβαση; Άρα, δεν πρόκειται σεις να καθορίσετε τίποτε. Άρα δεν θα είσθε κυβέρνηση, αφού δεν θα καθορίζετε τίποτε. Άρα, γιατί χτυπιόσαστε; Μόνον για τη μίζα και την αρπαχτή! Μια ζωή Γκόλφω. Απλά πράγματα!!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη