24 Απρ 2012

Μήνυμα Καλαφάτη για τις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012

Ο Υποψήφιος Βουλευτής στην Α' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος του, στέλνει το ακόλουθο μήνυμα για τις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 :

"Σήμερα δε χωρούν πολλά λόγια.
Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη μετάβαση.

Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε σε μια εθνική προσπάθεια για να...
σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της. Να μπορέσει να διαδραματίσει το δικό της μοναδικό ρόλο σε μια Ευρώπη που και η ίδια προσπαθεί να βρει βηματισμό. Και η χώρα μας μπορεί να τα καταφέρει.

Επενδύοντας σε προνομιακά γι' αυτήν πεδία, όπως είναι η αγροτική οικονομία, ο τουρισμός, η ενέργεια. Προωθώντας πρωτοβουλίες για τον εξορθολογισμό στη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης, δυναμικές μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές. Στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα με αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, άρση της γραφειοκρατίας στην ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων, άμεσα κίνητρα για την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων. Αξιοποιώντας το φυσικό και ορυκτό της πλούτο, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο.
Και πάνω απ' όλα αναδεικνύοντας την ανάπτυξη ως κύριο όπλο για την καταπολέμηση της κρίσης. Ανάπτυξη, που θα κρατήσει τα ελληνόπουλα στην πατρίδα τους, που θα διατηρήσει ζωντανές τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα συμβάλλει στη βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου.
Σ' αυτήν την εθνική προσπάθεια θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή. Με απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μου. Με πλάνο για τη Θεσσαλονίκη!"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη