7 Απρ 2012

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ....

Γράφει ο σύντροφος Ν. Σ.
Dr. Συνταγματικού Δικαίου
στο University of Salzburg

"Οι εκλογές θα προκηρυχθούν πιθανότατα για τις 6 Μαΐου ή λίγο αργότερα" , δήλωσε από το Βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών σύντροφος Τάσος Γιαννίτσης !
Πρόκειται για ένα πρώτο από τα πολλά και προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα , με τα οποία η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας προσπαθεί να διαχειριστεί μία κρίση , η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία και..
γι'αυτήν την ίδια Ύπαρξη της Πατρίδας , όπως την ξέρουμε.
Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές , η Πατρίδα αντιμετωπίζει έναν κίνδυνο που όμοιό του δεν συναντούμε , όσο κι αν ψάξουμε στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους!


Ο εσωτερικός εχθρός με τη βοήθεια σκοτεινών δυνάμεων , που αντιστρατεύονται την κοινή προσπάθεια για τη Σωτηρία της Πατρίδας , με αριστοτεχνικές κινήσεις κατάφερε μέσα στη διάρκεια 2 ετών να βάλει τη Νόμιμη Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας σε θέση "ματ" και να ακυρώσει κάθε κόπο και κάθε θυσία στην οποία με σθένος , φιλοπατρία και πίστη στα οράματα του Σοσιαλισμού , υπεβλήθη ο φιλότιμος λαός μας. 



Είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ το φαινόμενο που παρακολουθεί ο τίμιος και σοσιαλιστής πολίτης (αλλά και όλη η φιλελληνική κοινωνία των αρωγών χωρών της Ευρώπης) να εκτυλίσσεται τα τελευταία χρόνια ....

Δεν έχει καταγραφεί ξανά στα πολιτικά χρονικά παγκοσμίως , μία Κυβέρνηση με λαοφιλία και φανατική υποστήριξη του 90 με 95%  από τους πολίτες να οδηγείται σε αποδόμηση προκειμένου να σχηματιστεί μία (ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ και ομοίως λαοφιλής) Κυβέρνηση εθνικής Σωτηρίας για να προωθήσει τα ....όσα είχε δρομολογήσει η πρώτη! .... είπαμε όλοι : "Ας είναι"

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός , ο Γεώργιος Α.Παπανδρέου με μία κίνηση ανείπωτου Μεγαλείου Ψυχής , έδωσε μαθήματα Αλτρουισμού και Φιλοπατρίας με την αποχώρησή Του από την Πρωθυπουργία για το καλό της Πατρίδας!


Αυτή την κομβική στιγμή και μετά το θρίαμβο του PSI , η Κυβέρνηση μας δέχεται μία ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε καθημερινή βάση από άτομα , συγκροτήματα , εσωτερικούς κι εξωτερικούς δολιοφθορείς , οι οποίοι σαν κοινό παρανομαστή έχουν το δηλητηριώδες πάθος τους για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ της Σοσιαλιστικής Κοινωνίας μας και ΔΙΑΛΥΣΗ (δια της χρεοκοπίας και της εξόδου μας από το Ευρώ) κάθε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ.

Μιας δομής που στηρίχτηκε και χαλυβδώθηκε με το πάθος και τις εκούσιες θυσίες του 95% των τίμιων , εργατικών και τυφλά πιστών σοσιαλιστών και δημοκρατών πολιτών στον απελθόντα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ , Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και Παγκόσμια αναγνωρισμένο Αστέρα της Οικουμενικής πολιτικής και οικονομικής Διανόησης!

Όλος αυτός ο λαός , όλα αυτά τα εκατομμύρια των πολιτών-στρατιωτών του Σοσιαλισμού βλέπουν αυτή τη στιγμή :

  • να λοιδορείται και να μηδενίζεται το Έργο ενός μεγάλου ηγέτη , αλλά και το όραμά Του!
  • να παρεμποδίζεται ο πολιτικός σχεδιασμός ενός (παγκόσμια θαυμαστού) πολιτικού & οικονομικού εγκεφάλου , μεγάλου Τεχνοκράτη και συνάμα Σοσιαλιστή , του μεγέθους ενός Λουκά Παπαδήμου!
  • να μηδενίζεται η νομοθετική προσφορά ενός  Τιτάνα της Ρητορικής και της Νομικής Επιστήμης του μεγέθους ενός Ευάγγελου Βενιζέλου. Του στρατηγού της Νίκης του PSI στα πεδία της Ευρώπης , του Υπέρμαχου , της Ιστορίας του ΠΑΣΟΚ και του διαρκούς αγώνα για το Σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας !
  • να εξαναγκάζονται πολιτικοί άνδρες και γυναίκες με προσφορά , με όραμα και ουσιαστικό λόγο να απόσχουν από την επόμενη εκλογική διαδικασία....



...και όλα αυτά από ένα κύκλο Προδοτών και Πρακτόρων σκοτεινών δυνάμεων οι οποίοι με υποχείρια κάθε μορφής σέχτα , φράξια και ομάδα αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτικης  και φασιστοναζιστικής προέλευσης , τρομοκρατούν και να βιαιοπραγούν ενάντια σε  μία ολόκληρη δημοκρατική -σοσιαλιστική κοινωνία , σε ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα σοσιαλιστικό και εξόχως ανθρωπιστικό και - κυρίως -  σε έναν λαό πιστό και αφοσιωμένο ΑΠΟΛΥΤΑ στο όραμα του σοσιαλισμού και στην Κυβέρνησή του (η λαοφιλία της οποίας αγγίζει από το Νοέμβριο του 2011 τα όρια του 100%)



Όπως προκύπτει από τα ανωτέρω αδιάσειστα στοιχεία , βρισκόμαστε μπροστά στην βεβαιότητα μίας εμφύλιας σύρραξης !

Δεν είναι δυνατόν πλέον να συγκρατηθεί το ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΠΟΤΑΜΙ της σχεδόν απόλυτης πλειοψηφίας των πολιτών , το οποίο σύντομα θα θελήσει να αναγκάσει όλο το συρφετό των Προδοτών
και Δολιοφθορέων της πατρίδας να δώσει λόγο για τις πράξεις του και για την αντεθνική δράση του.



Η μόνη λύση είναι αυτή που η Κυβέρνησή μας με Σοφία και Ρεαλισμό έχει σχεδιάσει και προσεκτικά προωθεί: Άμεση αναβολή , επ'αόριστον , των Εκλογών!

Οι σοσιαλιστές και δημοκράτες πολίτες είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα δυσαρεστηθούν σφόδρα και θα δυσκολευτούν να κατανοήσουν το γιατί μία κυρίαρχη πολιτικά - δημοσκοπικά κυβέρνηση , μία κυβέρνηση που απολαμβάνει τη λατρεία και την υποστήριξη του 98% του λαού , αφαιρεί τη δυνατότητα από τους πολίτες-στρατιώτες της να εκδηλώσουν καθαρά , τίμια και δημοκρατικά την λατρεία και την προτίμησή τους. Γιατί η Κυβέρνηση του 98% δεν επιθυμεί το όπλο της λαϊκής εντολής να εξαλείψει ΟΡΙΣΤΙΚΑ κάθε μισελληνική φωνή ;




Εδώ Σύντροφοι πολίτες βρίσκεται και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτή της Κυβέρνησης , αυτών των πολιτικών ανδρών , αυτού του πολιτικού συστήματος.

Αν και γνωρίζει το ΑΠΟΛΥΤΟ της πολιτικής Κυριαρχίας της , δε θέλει να δώσει κανένα επιχείρημα στους σκοτεινούς κύκλους (εσωτερικούς κι εξωτερικούς) οι οποίοι θα επικαλεστούν "νοθεία"
Αν και προκειται να  γνωρίσει την απόλυτη ΝΙΚΗ σε κάθε επίπεδο από την εκλογική μάχη , προτιμά να συνεχίσει να θυσιάζεται πολεμώντας σε κάθε μέτωπο της παγκόσμιας κι ευρωπαϊκής μάχης για τη Σωτηρία της Πατρίδας μας!
Η εφαρμογή του PSI , οι μεταρυθμίσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές είναι οι δύσκολες , οι μεγάλες και τίμιες μάχες που προτιμά να δώσει αυτή η -πραγματικά και ουσιαστικά- σεμνή και ταπεινή Κυβέρνηση!



Προσωπικά σαν επιστήμων Συνταγματολόγος και σοσιαλιστής πολίτης οφείλω να εκφράσω την προσωπική μου πρόταση στη σεβαστή μας Κυβέρνηση και να την προτρέψω
  • να κηρύξει την χώρα μας σε ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
  • να αναβάλει επ'αόριστον κάθε εκλογική διαδικασία.
  • να ακυρωθεί ΑΜΕΣΑ κάθε Συνταγματικό Άρθρο και ταυτόχρονα να αρχίσει από μία Επιτροπή Συνταγματολόγων η επεξεργασία ενός νέου Θεμελιώδους Κειμένου που θα εφαρμοστεί μετά την έξοδο της Πατρίδας από την κρίση!
  • να συλληφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα επισημασμένα και σεσημασμένα ταραχοποιά στοιχεία , ώστε να διαλυθεί και η τελευταία ομάδα που δρα ενάντια στα συμφέροντα της σοσιαλιστικής μας κοινωνίας.
  • να αναλάβει την προστασία των πολιτών και την ομαλοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής Στρατιωτική Δύναμη επιχορηγούμενη και καθοδηγούμενη από φίλιες ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα από τις δάνειες δυνάμεις, οι οποίες με επικεφαλής την Γερμανία αποτελούν μία εγγύηση αναμφισβήτητη για την αποτελεσματικότητα τους. Ποιοί άλλοι από τους δανειστές θέλουν περισσότερο να επιτύχει το Σχέδιο Σωτηρίας μιάς χώρας για την οποία έχουν κάνει τις μεγαλύτερες δυνατές Θυσίες ;
--

Ανάρτηση Από τον/την Συνήγορος του Πα.Σο.Κ. στο " ΠΑ.ΣΟ.Κ ή Τέφρα "
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη