11 Απρ 2012

Ο Τζιτζικώστας απαντά στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: η περιφέρεια έχει Περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη


Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ‘’Μακεδονία’’ απάντησε :
«Δεν τίθεται θέμα διαδοχής του Περιφερειάρχη και οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση, γίνεται εκ του πονηρού. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει Περιφερειάρχη, τον  Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος
εκλέχτηκε από τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας πριν από ενάμιση χρόνο με ισχυρή πλειοψηφία. Σε μια στιγμή που ο Παναγιώτης βάλλεται έντονα, όλοι εμείς, η ομάδα του συνδυασμού ‘Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας’ είμαστε στο πλευρό του.
 Όσον αφορά στο δικαστικό ζήτημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο όπου πιστεύω ότι  θα δικαιωθεί.
Σχετικά με τον ισχυρισμό για ‘φωτογραφική τροποποίηση’ του Καλλικράτη, δεν πρόκειται για τίποτα άλλο, παρά για μέρος του σχεδίου νόμου που τέθηκε προς συζήτηση από το Υπουργείο Εσωτερικών στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, από τις αρχές Φεβρουαρίου και επί του οποίου έχουν κάνει τις παρατηρήσεις, εισηγήσεις και διορθώσεις τους,  όλες τις Περιφέρειες της χώρας.
            Για να κλείσουμε το θέμα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει Περιφερειάρχη ο οποίος έχει ήδη δηλώσει τη στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά και οποιαδήποτε προσπάθεια διατάραξης αυτής της σχέσης προεκλογικά, θα πέσει στο κενό».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη