26 Απρ 2012

Αχ αυτοί οι δεξιοί...

του Ζήση Πατσίκα*
Είναι πλέον κοινός τόπος πως η Ελλάδα εκτροχιάστηκε από το ‘81. Ακόμα και οι ψύχραιμοι πασόκοι το ομολογούν. Η λαίλαπα των 2 τελευταίων ετών ανάγκασε τους πάντες να κοιτάξουν πίσω και να ομολογήσουν αυτό που όλοι ξέραμε. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Η πασίδηλη...
(όσο κι αν γίνεται προσπάθεια να νοθευτεί) αυτή διαπίστωση, έχει δώσει στον κόσμο της δεξιάς παράταξης ένα σχετικό ηθικό πλεονέκτημα στο καφενείο. «Εσείς καταστρέψατε τη χώρα, εσείς δανειστήκατε, εσείς κυβερνήσατε το μεγαλύτερο διάστημα, μόνο 7 δις είναι δικά μας χρέη, εσείς που τους ψηφίζατε τόσα χρόνια, εσείς που διοριζόσασταν (συνδικαλιστικές εκλογικές νίκες καταγράφει ακόμα και σήμερα το πασοκ) εσείς φταίτε». Και ξεμπέρδεψε ο δεξιός. Μπορεί πλέον με την άνεση του να ασχοληθεί με τον Συμπιλίδη (μη έχοντας και ιδέα για τα κίνητρα της επιλογής). Κούνια που μας κούναγε όλους μαζί. Είμαστε απίστευτοι.
Η λακκούβα της Ελληνικής Ιστορίας που ονομάζεται Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, ισοπέδωσε και αλυσόδεσε τη χώρα. Η θητεία του δεν μπορεί να συγκριθεί σε δύναμη καταστροφής με καμία άλλη, δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Παρ’ όλα αυτά 13 μέρες πριν τις εκλογές δεν ακούω κιχ για το πασοκ! Τα μεγάλα προβλήματα είναι Ο Συμπιλίδης, ο Χαλκίδης και δεν ξέρω ποιος άλλος!
Είμαστε όλοι θυμωμένοι και δικαίως. Μα είναι δυνατόν να μην είσαι έξαλλος μ’ αυτούς που σου ήπιανε το αίμα και να τα βάζεις συνεχώς με τους δικούς σου; Την ώρα της μάχης; Εντάξει το σύστημα λύσσαξε να βάλει στο κάδρο το Σαμαρά. Αλλά που είναι η δική μας ευθύνη; Εμείς που ενδόμυχα καμαρώνουμε ότι είμαστε άλλου επιπέδου πολιτικά όντα από την αριστερά. Ότι είμαστε σκεπτόμενοι και όχι στρατιωτάκια. Είναι δυνατόν να τα καταπίνουμε όλα αμάσητα; Να ψηφίζουμε τιμωρία σε κάποιον που ακόμα δεν του δόθηκε η ευκαιρία;
«Εσείς φταίτε που πιστέψατε το λεφτά υπάρχουν και ψηφίσατε Γιωργάκη, και να που μας καταντήσατε». Όχι φίλε δεξιέ. Θα σε στεναχωρήσω. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. Είναι γνωστό ότι το πασοκ το 2007 και το 2009 πήρε τις ίδιες περίπου ψήφους σε απόλυτους αριθμούς. Την διαφορά έκανε το 1.000.000 δεξιών ψηφοφόρων που προτίμησαν εκείνη τη μέρα να πάνε για ψάρεμα για να «τιμωρήσουν» τον Καραμανλή. Εσύ μας φόρτωσες τον Τζέφρυ φίλε δεξιέ. Γιατί έφαγες τον παππά με τους παππάδες του Βατοπεδίου. Γιατί είσαι επιρρεπής στον παππά. Αλλιώς δεν θα κυβέρναγε 30 χρόνια το πιο αμοραλιστικό οπορτουνιστικό μόρφωμα που λέγεται πασοκ. Μανιακοί της εξουσίας και επιστήμονες της προπαγάνδας. Αυτούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Για να σώσουμε τη χώρα. Και ‘συ φίλε δεξιέ κάτσε και κάνε ενδοσκόπηση ομφαλοσκόπηση και μετά όλοι μαζί κολονοσκόπηση!
Τα βαρέθηκα όλα αυτά. Είμαι 33 χρονών και πιο θυμωμένος από σένα. Αναλαμβάνω την ευθύνη και κατεβαίνω στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ορκίζομαι να αφιερώσω τον εαυτό μου στην ανάταξη της Πατρίδας και στην ευημερία των Ελλήνων. Ανέλαβε και εσύ την ευθύνη σου! Πρόσθεσε τις δυνάμεις σου όχι μόνο με την ψήφο αλλά και με τον αγώνα σου. Η στιγμή είναι κρίσιμη.

*Ζήσης Χ .Πατσίκας
Υπ. Βουλευτής Ημαθίας Ν.Δ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη